atlantidski prstan
Ja, super. Tako je tudi pri meni, le da jaz uporabljam zajčjo taco. Super deluje, razen, kadar sem bolan. Drugače pa je super. Ko sem zdrav, me kar privzdiguje. Samo zajčja tace je od enega zajca, ki sem ga povozil in je bila brezplačna. A misliš, da je bolje, da bi jo plačal, kot si ti plačala tisti prstan? Mogoče bi bil še bolj poskočen…….. Ampak nič ne pomaga, ker sem Gorenjc….
Zanima me ali ima izdelek kakšno dokazilo, certifikat o učinkovitosti (Ugodno deluje na vaše zdravje in dobro počutje, preprečuje nesreče, poveča intuicijo in pomaga pri pridobivanju materialnih dobrin), da se ga lahko prodaja kot pomoč pri določenih problemih. V obtoku je ogromno šarlatanov, ki izvabljajo denar na račun nesrečnih ljudi, ki potrebujejo tako in drugačno pomoč.
Hvala za odgovor.
Za dokazilo bo potrebno k proizvajalcu, uvozniku ali prodajalcu, ker, žal, v Atlandidi ne moremo več povpraševati. Šarlatanom pa je nemenjena tema “Višja stopnja energije”. Naj bi brali tudi pristojni, pa ne vem, če……
Dvem prodajalcem sem zastavil to vprašanje:
Zanima me ali ima izdelek kakšno dokazilo, certifikat o učinkovitosti (Ugodno deluje na vaše zdravje in dobro počutje, preprečuje nesreče, poveča intuicijo in pomaga pri pridobivanju materialnih dobrin), da se ga lahko prodaja kot pomoč pri določenih problemih. V obtoku je ogromno šarlatanov, ki izvabljajo denar na račun nesrečnih ljudi, ki potrebujejo tako in drugačno pomoč.
Hvala za odgovor.
Odg.1:
POZDRAVLJENI
NAJ VAM ODGOVORIM ISKRENO PRI NAS PRSTAN IZDELAMO TAK KOT JE NA SLIKI.
NE DAMO PA GA NOBENEMU BIOENERGETIKU ALI KAKO DRUGAČE ,KER MI SMO ZLATARJI ČE ME RAZUMETE. VAS PA POPOLNOMA RAZUMEM. JE PA TAKO ,KAR SE TIČE ATLANTIDSKEGA PRSTANA ENI PRAVIJO ,DA POMAGA DRUGI NE TAKO ,DA MNENJ JE VEČ.ČE VAS ŠE KARKOLI ZANIMA PA LAHKO VPRAŠATE.
LEP POZDRAV
Odg.2:
Spoštovani Aleš
Atlantidski prstan prihaja iz laboratorija, kjer je očiščen negativnih energij, ki se jih srebro navzame med izdelavo nakita. Certifikata za to ni.
Lep pozdrav
————————————
Zdaj si pa sami ustvarite mnenje o tem izdelku.
lp Aleš
Js sem rečmo dobila prstan od svojega partnerja in lahko recem da ze ob prvem ko sem prstan dala na roko sem obcutila toploto po celi roki. tako da mislim da prstan ima neko veliko moc :)
Škoda, da ne nauči titega, ki ga nosi, tudi slovenščine…….
Pozdravljeni, pred leti sem že nosila atlantidski prstan. Nato sem ga nekam založila. Kupila sem si novega. V novem NI spirale. Brala sem, da naj zaradi tega ne bi bil pravi, ampak ponaredek. Je to res? Doma pa sem našla še en prstan (mogoče moj prejšnji?). Vendar pa obstaja možnost, da je to mami prstan. Mami je umrla pet let nazaj. Sedaj sem v dilemi – če pa prstan očistim ali ga lahko nosim, kljub temu, da obstaja možnost, da je pripradal mamici?
Hvala za pomoč!
Bralka sprašuje, če naj nosi prstan, za katerega ne ve, če je njen aliod njene pokojne matere ali prstan, ki se ji zdi ponaredek.
Vsi prstani so ponaredki, torej je najbolje, da nosiš oba!
Se strinjam. Najboljša zaščita je ljubezen, sprejemanje sebe z ljubeznijo in sprejemanje vseh bitij in vsega, kar obstaja z ljubeznijo. Govorim o čisti brezpogojni ljubezni.
To je potrdil tudi zelo znan bioenergetik Marjan Ogorevc, ki pravi, da edino korist od raznih zaščit imajo le in edino prodajalci. Resnično Vas lahko zaščiti le ljubezen in sprejemanje vsega in vseh v srcu. Na tej stopnji ne potrebujete nobenih zaščit, ker ste sami sebi najboljša zaščita – do te stopnje se je pa potrebno dosti namučiti, saj pot je dolga in ni lahka, je pa vredna truda.
Vso srečo, dragi moji, če Vas atlantidski prstan osrečuje, potem je to povsem v redu!
Njaprej samo majhen popravek. MARJAN OGOREVC je vse preje, kot bioenergetik.Mislim, da ima znanj več, kot mi vsi skupaj tukaj na tem forumu. Ima najboljše šole in izredno veliko izkušenj – od biorgonomije do Zen diagnostike, karmične diagnostike do šamanstva. Svojih znanj ne razdaja ampak jih uporablja v korist vrhunskih slovenskih športnikov. In to z velikim uspehom, če samo pogledamo Martina Strela in druge njegove varovance. Naziv “bioenergetik” bi bil zanj skoraj žalitev……… Izkoriščam to priložnost, da se mu poklonim!
Sicer je pa vse ostalo, kar pišeš, res.
Pozdravljeni,
Mislim, da ljudje cisto prevec komplicirajo. Kar se tice atlantidskega prstana kristalov, nic ti ne more skodovati, da moras dajati na polno luno…. To je narava- kristali, jih vsako luno izkopljejo iz zemlje dajo na polno luno- zakopljejo nazaj..??????
Vsega mora biti zdravo mero, razuma , hrane, kristalov…. Meditacija pomeni da se umiris, sprostis , nehas razmisljati. To lahko dosezes ko peglas, kuhas, sportas, delas jogo…. Hodili so k Martinu Borisku na meditacije, zal smo dojeli da moras tu na zemlji ziveti in ne bluziti, prevec ljudi zacne potem izgubljati stik z zemljo. Duhovnost, kristali, atlantidski prstani….nam pomagajo olajsati zivljenje. Skrbeti moramo za fizicno telo, to je hrana, gibanje izrazanje, energ.telo je meditacija, da se umiris, custveno da postavljamo meje in si probamo na tej ljubi zemlji narediti karseda lepo. Ce telesa niso v ravnovesju zbolis. Ne rabis meditirati 5 ur na dan , ne jesti, mesa, pa ti pase,….. Vsak naj najde svoj nacin da bo pomirjen sam seboj pa si zmagal.
Lp
Pozdravljeni
Jaz pa sem prstan nosila pred leti,sedaj pa ga ne nosim vec. Ga pa se vedno hranim. Ali ima to kaksen negativni vpliv?
Hvala za odgovor
Branka
Če prstan dobro hraniš to zanesljivo nima nobenega negativnega vpliva!
Kaj pa z navadnimi smrtniki se ukvarja? Potrebovala bi ga za druzinsko matrico…
Prevec stvari nam je slo narobe…. 🙂
Ne vem, kdo so navadni smrtniki. Ali bolje, kdo so nenavadni smrtniki??? Teh kategorij ne poznam in so mi neznane…
Sicer pa povprašaj Marjana neposredno na njegovi strani http://www.marjanogorevc.si .
G. Marjan Ogorevc se je vedno ukvarjal z vsakim, ki je potreboval pomoč in skoraj ne morem verjeti, da se ni odzval na vašo rošnjo. Morda bi bilo najbolje, da mu pišete in podobno razložite svoje probleme. Ne pozabite navesti dovolj svojih podatkov, da bo lahko odločil, ali se lahko s tem primerom ukvarja ali ne.
Forum je zaprt za komentiranje.