Najdi forum

atlantidski prstan

Končno nekdi, ki prebere, kaj je bilo že napisanega, preden se loti pisanja. Vse prevečkrat dobivam vprašanja, o katerih sem že neštetokrat pisal.

Kar se pa tiče verovanja v atlantidski prstan, pa menim, da ni dobro zamenjati vero v Najvišjega z vero v prstan….. Jaz čutim razliko. Kaj pa ti?

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Pozdravljeni,
Ja razlika je velika, kajti prstan ali kaksen drug predmet je le neka stvar, ki cloveku daje “moc”, da se lahko spoprijema z vsakdanjimi problemi in skrbmi. Ce bi se zaceli vsi vsaj malo poglabljat vase bi to moc nasli v sebi ne v amuletih, ki so konec koncev res le nepreverjeno sredstvo in ne vemo cemu so dejansko sluzili in ce sploh so cemu, v tistih casih. Toliko o tem da ne bom prevec zafilozofirala pa lep pozdrav 🙂

Tu se popolnoma strinjava.

Se popolnoma strinjam…v končni fazi je naj bi bila Atlantida zgodba o propadu, del preteklosti…zakaj nositi minule navlake s sabo in jim še dajati moč?
Poleg tega jaz osebno ne zaupam nobenemu predmetu, ki mu je informacijo vstavil človek…v naravi je mnogo stvari, ki jih nihče ne programira in zelo pomagajo…rastline, kamni ipd

Imaš prav, Angelca, čeprav jaz še vedno, tako staromodno, zaupam in verjamem v Najvišjega raje, kot v kamne……

Naj bo luč, ljubezen…se strinjam,,,a bi debelo ugledal, ko ti en kamen s svojimi frekvencami pomaga iz teme…pa če zaupaš ali ne. Seveda pa stavim na kamne kot dodatek k mnogim drugim rečem…

Jaz stavim na povsem druge reči, kot so kamni,

Pozdravljeni!

Pozdravljeni!

Res je, to je moje prvo sporočilo na tem forumu, ampak prijavil sem se ravno zaradi te teme, ki jo obdelujete tukaj.
Namreč rad bi dal “nove” informacije uporabnikom na tem forumu, da začnejo malo bolj raziskovat svet okoli sebe in naj ne verjamejo slepo vsemu kar preberjo (to velja tudi za to, kar bom jaz napisal). Ta prstan deluje na principu ustvarjanja maksimalne transformacije škodljive bioenergije za biosisteme (ljudi, živali, itn), recimo ji “Beta”. Zunanji učinek je različen za različne ljudi, ker so nekateri energetsko bolj zdravi, drugi pa ne, zato nekateri to čutijo kot bolečino, poškodbo, vročino, drugim pa se zdi da pomaga (pomaga v povečevanju zbiranja škodljivih energij, ki dolgoročno uničujejo osebo na vseh ravneh, tako psihično kot fizično). Razlog zakaj maksimalno transoformira te škodljive enrgije pa je v njegovi maksimalno škodljivi obliki štirikotne piramide in ostalih ostrorobih kristalčkov.

Če vas še kaj zanima, vprašajte, ker sem zamolčal še veliko veliko podrobnosti in rešitev 🙂

Še ena od razlag in moram priznati, da mi je še najbližja, ali bolj, najbližja moji filozofiji. Ampak še vedno bom trdil, da je uporaba najrazličnejših amuletov in podobnih stvari izključno izražanje dvoma v Najvišjo silo, ali kakor koli že želite imenovati to, kar jaz imenujem BOG.

@Igor HCL

Se strinjam, Najvišja sila-Bog, superinteligenca itn. vse to obstaja in se izraža na zelo merljive in čutne stvari, ki pa veliki večini niso niti približno dostopne, ker so zasičeni z Beta slabimi bioenergijami, ki privedejo ljudi do totalne neobčutljivosti za bolečino, kar ljudje s slabimi energijskmi nivoji dojamejo za kratek čas kot sprostiev, dolgoročno pa pogubo.
Večina bioenergetikov deluje na točno isti način zdravljenja s štirikotnimi priamidami, polaganjem rok (prenos škodljive Beta energije z dotikom na druge ljudi itn.), zaradi česar ni presenetljivo, da večina bioenergetikov umre kasneje za rakom, ljudje, ki so jih “zdravili” pa na kratki rok izgubijo občutek za bolečino, nakar se ponavadi kasneje izkaže, da se je bolezensko stanje poslabšalo!
Prva stopnja za začetek spremembe na ALFA stanje (božje stanje oblike zavesti) je upoštevanje 10 božjih zapovedi in ostala vrhunska moralna in etična načela-šele po vsem tem, človek dobi predpogoje za kakršnokoli resno povezavo z Bogom, ki se potem odraža v merljivih rezultatih, ki privedejo do osebne sreče in razvoja družbe na boljšo raven.

Lp

Še nekdo me sili v polemiko……

Omenjaš predpogoje za “resno” povezavo z Bogom? A zdej sem pa NERESNO povezan z njim, misliš? Kakšna pa je razlika med resno in neresno povezavo?

Saj so mi všeč tvoji komentarji, vendar ne s predmeti in podobnimi zadevami učit ljudi, “resne” povezave z Najvišjim. Gre za dvigovanje zavesti, kjer lahko vspostaviš kompleksen odnos s svojim Sebstvom, ki je del njega oz. je On. Glede simbolov in odstranjevanja slabih energij bi se utegnil celo strinjati. Vendar to vse vpliva le na dvig tvoje zavesti. Enkrat sem tu že zapisal svojo mantro ( nekateri mi oporekajo, češ, mantra je molitev ):

VSE JE POPOLNO IN TUDI TO JE POPOLNO. IZ POPOLNEGA SE ROJEVA SAMO POPOLNO. ČE POPOLNEMU ODVZAMEŠ POPOLNOMA VSE POPOLNO, OSTANE SAMO —- POPOLNO !!!

spoštovani,

že večkrat v teh dneh, so pri dnevniku priporočili piti veliko vode in ostajati v senci..zaradi vročine namreč..

pazimo nase in naše zdravje..

Ja in zakaj ne popiješ malo vode? Požirek po požirku, pa ti bo bolje. Morda potem, ko spet ne boš imel česa početi, tega ne boš počel tukaj…….

Pozdravljeni!

Uhh, sem si vzel čas in prebral vse komentarje na to temo in moram priznati, da me je komentar od Ergo glede moralnih načel najbolj pritegnil. Če se ne motim je menda tudi edini komentar na temo morale.
Mislim da je to največji problem do sedaj ,ki ga ima človeštvo, pomanjkanje morale. In kot mi je znano, namreč se že veliko let ukvarjam s dohovnostjo in preučevanjem raznih svetih spisov, med njimi tudi pač kolikor je nam dostopno o kabbali.
In povsod se omenja čistost duha, preden človek lahko vspostavi neposredno povezavo z bogom in prejema informacije, ki mu služijo za razvoj do razsvetljenja, prej delujemo preko posrednikov.
Tako da vse je v nas, in če si nekateri na poti osebne rasti pomagajo z raznimi pripomočki , ne vidim nič narobe, samo na določeni stopnji bodo spoznali da je moč v njih samih.
Na nas pa tudi deluje zakon karme, ki smo si jo nabrali v prejšnih življenjih, tako da pred tem nas pa ne obrani noben atlantidski prstan, na koncu vedno odgovarjamo za svoje početje.

Glede nekih znanstvenih zadev pa predlagam da pobrskate po internetu na temo kvantne fizike, boste našli veliko zanimivega materijala.

Opažam pa, da je veliko ljudi ki se na vse pretege trudijo vsiliti neko svoje mnenje, če se pobrska malo po temi se hitro opazi, kdo je najbolj dejaven. Vsak ima svoj pogled na svet in svoje mišljenje, ki ga spreminjamo skozi izkušnje , ki jih doživljamo, če smo seveda dovolj samo kritični in ne egoistični.

Pa lep pozdrav

David

Hej David!

Kaj, ko bi tole o morali malce bolj razdelal v enem od bodočih prispevkov. Morala in duhovnost – zanimiva tema se mi zdi, premalo obdelana na tehle straneh. Kabala pa je pri nas zelo pomanjkljivo dostopna iz znanih antisemitskih razlogov, ki nimajo zveze z nestrpnostjo in znano Slovensko ksenofobijo, ampak s prevladujočo institucio neke religije.

zakaj sovraštvo… zakaj nestrpnost..
predvsem zakaj dvoličnost..

iz vašega nasveta ne vidim ravno ..
..naj bo Luč, Ljubezen in Radost!…

očitno je strpnost selektivna..
prav tako ljubezen..čeprav za tiste z PRAVO lučjo le te nikoli ne zmanjka..
(nekdo z veliko ljubezni je bojda nekoč dejal:oče odpusti jim, saj ne vedo kaj delajo)

je pač tako, da imajo le nekateri prav..

Dragi sajjevseenoskakšnimnickomsejavljašvednosiisti!

Sem že hotel zbrisati, pa vseeno odgovarjam. Prav ima samo Nekdo, ker pozna absolutno resnico, ne pa “nekateri”.

Tale tema o altandidskem prstanu in zablodah v zvezi z njim pa ni ravno primerna za debato o razlikah med tem, kaj je Kristus po vstajenju naročil Sv.Petru in današnjo situacijo ali pa situacijo skozi stoletja. In tole sem napisal z Ljubeznijo v srcu in veliko željo po Luči in Radost!

Bi želel odpreti tudi debato o antisemitizmu pri nas? Napačno mesto in napačen moderator.

Ker me v zasebnih sporočilih pozdravljaš s pozdravom ŠALOM, bom tudi jaz tebi zaželel MIR!

Dragi igor HCL – vem, da boš izbrisal moj komentar, mogoče še prej, preden ga boš sploh prebral

Vidim, da si zelo negativno naravnan na vse kar ni povezano s tvojim pojmovanjem Najvišjega. Kdo si ti, da lahko nekomu govoriš v kaj na verjame. Nihče tebi ne oporeka tvojega verovanja, ti pa se tukaj spuščaš v vsakega – sem prebrala vse komentarje – zato vem o čem pišem.

Kaj je zate Najvišji – a si ga videl? Pojasni – ok, ne moreš, prav tako ne moreš pojasniti delovanja atlantidskega prstana – vsak to občuti drugače – če nekomu pomaga ali ne – to je stvar posameznika. Ta tema je bila odprta v smislu deliti izkušnje tistih, ki ga ali so ga nosili, ne pa da nekdo pravzaprav hoče v glavo vceplati neke negativne stvari okoli nenavadnih stvaril.

Kozmična energija obstaja – eni jo razumejo tako, drugi drugače, vsak pa jo sprejema na svoj način – ti si si izbral Najvišjega (kdo je že to -bog, alah, mohamed, manitu,…….vsak ga poimenuje drugače). Najvišji, kot ga poimenuješ ti, ni čisto nič drugega kot energija vesolja – ne mi sedaj plozat, da je neka oseba na oblačku s tretjim očesom ustvarila vesolje – ok, verjemi kar hočeš, ampak pusti tudi drugim, da verjamejo v svoje razlage nastanka, razvoja, energije.

Zakaj ne dovoliš ljudem, da napišejo svoje mnenje o uporabi atlantidskega prstana – verjamem, da marskikdo ne upa pisati na tej temi,ker se zaveda, da bo dobil eno po ustih (v prenesenem pomenu) od tebe, ki teh stvari ne verjameš – in še kdo si ti, da brišeš in popravljaš objave drugih. Mogoče se pa imaš ti tukaj na tem forumu za Najvišjega – pa še to – to bom kopirala tudi na druge forume, ker predvidevam, da bo tukaj zbrisano ali popravljeno.

Aja pa še to – nisem ateist, vgojena krščansko, vendar sem si o določenih stvareh ustvarila pač svoje mnenje in ne sledim nečemu kot skupina ovac z opranimi možgani, kateri je dovoljeno razmišlati samo tako, kot drugi hočejo in pričakujejo – sebi sem dopustila tudi druga vedenja in občutja – ki sem jih veliko doživela na lastni koži

Lep pozdrav in vso srečo v življenju z Najvišjim ali brez njega

Predraga Jaojao!

Naj ti najprej zaželim eno prekrasno jutro tegale pozno avgustovkega dneva, ko si vstala z levo nogo in napisala nekaj neargumentiranega ter me skušala prizadeti. Veš, v mojem življenju, ki je, domnevam, vsaj 2 – 3 x daljše od tvojega, je to skušalo že veliko ljudi in me taki napadi niti ne ganejo več – nekateri smo pač prerasli svoj ego….

Očitaš mi, da brišem sporočila in se postavljam za Boga, ki presoja. Napaka. V tej temi so 3 izbrisana sporočila – eno sporočilo brez vsebine, ki ga je, nekega samotnega Božičnega večera poslal D.P. skupaj s še 65 drugimi sporočili in me s tem “ukradel” moji družini na Sveti večer, eno sporočilo, ki žali čustva dopisovalcev in sporočilo od simpla, da mi ne pošilja ZS. Vsi ostali prispevki so korektno objavljeni.

Pod to temo so popravljena samo 3 sporočila – nič vsebinskega – izbrisana so samo reklamna sporočila in večkrat sem opozoril, da se za reklamna obvestila obračajte na naš oglasni oddelek.

Torej, vse tvoje pisanje do tu je en sam bull shit in nakladanje, neutemeljeno in brez kančka argumentacije, izmišljeno in zlagano. Tvoj ego je danes zjutraj pač udaril ven in morala si mu ustreč in nekoga napast….

Tale tema je tu že mnogo dlje, kot jaz in v mojem prvem zapisu priznavam, da nimam pojma o atlantidskem prstanu in, da se pustim podučit. Žal me nihče ni znal ali hotel podučit, ampak so se tu pričeli zbirati prispevki, kot je, n,.pr. tudi tvoj, ki hočejo polemizirati o obstoju tistega, v kar globoko verjamem ( preberi še enkrat – zapisal sem verjamem in ne verujem ). Na teh straneh skušam, če mi le uspe, nenasilno prezentirati rezultate svojega dolgoletnega dela na področju primerjalne teozofije ( ne uspe mi vedno, ker sem tudi jaz samo človek in očitno je ego še vedno – delno – prisoten ). Večkrat sem že napisal, da ima vsak pravico do svojega mišljenja, do svoje resnice, do svojega pogleda. Vsakdo ima tudi pravico to svoje mišljenje, pogled ali resnico javno povedati. Ker pa so vsi ti pogledi relativni, seveda ne odražajo absolutne resnice, zato nihče nima pravice z njimi posiljevat drugih. Tako naj bi se stvari dogajale v tej naši deželi, kjer nam je, z Ustavo, zagotovljena pravica izbire in smo, tako rekoč, ” tja našli pot, kjer nje sinovi si prosti vol’jo vero in postave!”, kot je mnogo pred tem časom zapisal dr. France Prešeren.
Doživljam pa, ne samo na tej temi, mnogo napadov tebi podobnih, ki niso zadovoljni z mojo “nekomformnostjo”. In prav ti mi očitaš konformizem!?!?!

Simboli, totemi, amuleti, figurice, tatooji itd. so izraz nekega, že davno preživetega, poganstva, ki nima nič opraviti z vero in verovanjem. Verjetje v Najvišjega ali kakor koli ga že imenuješ, ne potrebuje dodatnih pomagal, s katerimi izražaš dvom in “za vsak slučaj” obesiš okoli vratu, nadeneš na roko ali na prst ali si celo vtetoviraš ali drugače označiš neki simbol. Najvišji je čista LJUBEZEN, ne nekdo, ki sedi na oblačku in ustvarja svet. To verjetje se je izoblikovalo v meni, ne, kot nekaj vsajenega, ne, kot neka indoktrinacija ampak, kot rezultat mnogoletnega raziskovanja že omenjenega področja. In prav zato, ker nisem obremenjen z neko vero ali religijo, zlasti pa ne z neko institucijo vere ali religije, lahko svobodno pišem in objavljam svoje misli in čutenja, ne, da bi jih komer koli vsiljeval. Domnevam, da so me prav zato izbrali za moderatorja te teme, ker nisem obremenjen z neko “uradno” religijo, še manj pa inštitucijo.

Seveda se pa, če si morda opazila, v polemiziranje ne spuščam, ker polemiziranje tudi ni namen Zavoda MON. Obstajajo pa neki zakoni, neki “postulati”, kot jih rad imenujem, ki so neovrgljivi, z druge strani pa tudi nedokazljivi. Gre torej le za verjeti ali ne verjeti. V te pa verjamem. Da pa ne bi obremenjeval vseh z mojimi razmišljanji, v prilogi ( če se jo komu ljubi prenesti in odpreti ) še enkrat razložim svojo utemeljenost in prepričanje. Ko namreč ti pripoveduješ o Kozmični energiji, te tu zmanjka in naprej ne greš, ne znaš, ne zmoreš. Pa vendar govoriva o isti stvari in tudi jaz si uspevam svetopisemske “metafore” razlagati in tega, da Najvišji sedi na oblačku in ustvarja svet, seveda, seveda tudi ne verjamem, kot si ne razlagam tistega, da je Bog ustvaril človeka po svoji podobi, dobesedno. Človek ima namreč toliko dimenzij, da o njegovi fizični podobi, ki jo zaznavamo z našimi petimi čuti, govore le res zavedeni in indoktrinirani. Če se ti ljubi, pa preberi prilogo…….

Upam, da boš do ponedeljka umirila svoje hormone in si nadela svoj atlantidski prstan in, da bo le-ta deloval, ker danes zjutraj očitno ni imel svoje magične moči…..

Živijo jaz se z nekaterimi ne strinjam namene atlantiski prstan dela super razen kadar sem bolna ga dam dol. lp!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close