Najdi forum

ATKINSOVA DIETA

Zelo me zanima Atkinsova dieta.Predvsem vase izkusnje,mi lahko prosim navedete v kolikem casu ste shujsali koliko?Bila sem na strani atkinscenter.com,vendar anglescine ne snam dobro,saj sem se ucila nemscine ter francoscine.Zato bi nekoga zelo lepo prosila,da mi slovenska navodila in dieto poslje na moj e-mail.Ali mislite,da bi mi uspelo v dveh mesecih s to dieto in s sportom shujsati okoli 20 kg.Najlepsa hvala in prosim za dieto.

pa-pa

Js prakticiram dieto veliko beljakovin najmannj 2 g/ kg telesne teže pa kompleksni oh pa nenasičene maščobne kisline(laneno olje, lecitin, ribje olje). Sm sicer že shujšal 45 kil vendar mi dijete več kot tri tedne ni uspelo držat (pa mi verjami da mam trdno voljo). Treniral sm na kuri vsak dan v fitnesu 1,5 ure na utežeh pa 1 uro na kardio napravah + tek + sprehodi + kolo. Največ mi je uspelo nekje 4 kile čistega špeha v mescu dol spravit s tem da sm pil zelo veliko kave pa še ECA sm zraven jemal.

Sicer pa tak način ful ni zdrav.
Hvala bogu da meni niso ostale posledice.

LP Oliver

Če te še kaj zanima mi piši na: [email protected]

Oliver, zakaj si pil veliko kave? A je to v redu? Kakšen namen ima?

Tudi mene zanima, ker sem prebrskala že ves internet, če ima kdo Atkinsonovo dieto v slovenščini?
Je dieta razložena v hrvaščini in angleščini jaz pa bi jo rada še v slovenščini.

Lep pozdrav,
Smrketa

Jaz tudi,prosim ce jo kdo ve v slovenscini

Kofein ti pospeši pulz, srce, in tako tud metabolizem, hitrejš porablaš kalorije.

Pa ste vsi tisti, ki naravnost obožujete to dieto sploh pomislili kakšne posledice ima lahko za telo ( vpliv acetonskih teles na ledvice, ki lahko odpovejo in nastopi lahko tudi smrt), kaj se boste s takim načinom prehranjevali do konca življenja, ali veste, da nekaterih vitaminov in mineralov pri nekaterih osebah telo preprosto ne sprejme drugače kot iz hrane, ste pomislili na raka na črevesju zaradi pomankanja balastnih snovi, …

V premislek od Mace.

Maca, se strinjam s teboj. Za skeptike, bi pa dodala še en res dober link, na katerem si lahko kaj več preberete o tem:

http://www.philkaplan.com/thefitnesstruth/atkins1.htm

Oliver, kaj je to ECA?
A ti si vsak dan hodil na fitness in si bil na kardio napravah vsega skupaj 1 uro (tek, kolo, sprehodi), ali 1 uro kardionaprav in se dodatno tek, kolo, sprehod?
A ni to full veliko?
A si bil cel dan aktiven?
A sem prav izracunala, da si 45 kg shujsal v cca. 1 letu +/-?

Knjiga je prevedena tudi v slovenščino in sicer z naslovom: REVOLUCIJA V PREHRANI.
Cena knjige je 6.900 sit in jo lahko naročiš pri založbi MLADINJSKA KNJIGA, (naročanje 24 ur na dan tel.št. 01/241 33 00 ali pa si oglej spletno stran z naslovom http://www.emka.si ).
Veliko pojasnil in nasvetov glede hujšanja z raznoraznimi načini prehranjevanja lahko najdeš v reviji RINA, ki jo lahko kupiš v vsakem malo bolj založenem “kiosku”.

Veliko uspeha!
NANA

ECA – Efedrin + kofein
Na dan 2 ure fitnesa tj. 1 ura kardio in 1 ura gvihti plus še dodaten tek zjutraj.

Ja bil sem zelo aktiven, aja pa imel sem še 3 mesce pauze pozimi ko sem bil mau len pa veliko pic sm popapal.

Ja to je ful veliko. Prav si zračunala nekje ca 45 kil s tem da sm poleg še ful mišic pridobil. HEH bomo vidli odziv na morju.

LP Oliver

New Report

Close