Najdi forum

Tudi meni je umrl moj zlati ati. Zelo ga pogresam. Vsak dan jokam za njim. Upam,da mu je lepse tam…..in ga nic ne boli. Ati rada te imam.

Shimayna, iskrene sožalje. Vem, kaj prestajaš. Minilo je pol leta odkar je moj ati umrl, pa ni dneva, da ne bi mislila nanj. Vsak dan, večkrat na dan ga imam v mislih, kadar mi je zelo hudo se zjočem, pomaga pa mi tudi tale forum. Bodi močna in se spominjaj lepih trenutkov, naj ti tak za vedno ostane v spominu.

Ati,
Pa sem nazaj. Dopust je minil. Videla sva se na najini plažici….počivaj v miru in varuj me angelček moj.

tvoja Giti

Dragi, moj ati zelo zelo te pogresam. Solze mi kar tecejo in zelo mi je hudo. Zelo, sem vesela, ko spim, prides k meni tako lepo se pocutim takrat. RADA TE IMAM

Moj dragi, zlati ati, danes bi dopolnil 74 let. Vsak dan pomislim nate, danes pa je še posebno težak dan. Hudo mi je, v srcu čutim praznino, del mene je odšlo odkar tebe ni več med nami. Rada se te spominjam, v očeh se mi spet nabirajo solze, v grlu me stiska. O ati, če bi ti vedel, kolk te imam rada, vsi domači te imamo radi. Včasih imam kar prisluhe in slišim tvoje besede, tvoj način govorjenja. Nikoli več ne bo tako, kot je bilo. Hvaležna sem, da imam še mojo drago mami.

Ati,

Toliko bi ti morala povedati…bIL si moj zaupnik…znal si poslušati in znal si svetovalti…

Pogrešam te…

Ati,

Toliko časa je že minilo, ti pa si š tako globoko v meni. Čeprav te ni, čutim da si ob meni. Rada te imam, a hudo pogrešam te. Čuvaj me še naprej.

Tvoja Giti

Ati,
Ni te, a moj srček ve, da si.
Rada te imam in te prosim, da me čuvaš še naprej. Moj zlati ati…

Tvoja Giti

Ati,
Rada te imam in te neskončno pogrešam.
Čuvaj me….

Tvoja Giti

Ati,

tudi ta trenutek si v mojih mislih. Ura je zgodnja, a ti si že v mojih mislih. Nisem vedela, da te bom tako pogrešala, dokler te nisem izgubila.

Rada te imam.

Tvoja Giti

Dragi moj ati pogrešam te. Bliža se obletnica tvoje smrti, ampak še vedno si v mojih mislih, dan za dnem. Bodi dobro, kjerkoli že si….

Rada te imam.

Tvoja Giti

Ati,

Minila je obletnica, mimo je moj rojstni dan..
Minili sta že dve leti. Spomin na tebe pa je še vedno tako živ. Še vedno si ob meni. Ob vsaki odločitvi.
Noro te pogrešam…nihče te ne more nadomestiti….to si bil ti in ti boš ostal…

Rada te imam, ati moj.

Tvoja Giti

Ati,

Dragi moj ati, še vedno te pogrešam !

Rada te imam,ati moj.

Tvoja Giti

Ati moj,

Spet sem se spomnila nate in mi je hudo.
Noro te pogrešam.

Tvoja Giti

Draga gitti, berem tole tvoje pisanje in vidim, da rabiš pomoč, ker tole ni normalno. Smrt je naravni del življenje, kdor se rodi, ta tudi umre. Sprejmi že to. To ni nič neobičajnega, vsak umre! Pusti že svojega atija v miru.

Oprosti, draga gitti, ampak meni se tudi zdi vse skupaj že malce preveč…

Draga gitti,
Strinjam se z obema predhodnicama. Oprosti, vendar, tvoj ati je umrl pri 77 letih, in ti si ga izgubila pri svojih 41 …………

Ati,

Rada te imam….in še vedno dostikrat pomislim nate.

………………………………………………………………………………………

Boly: boli, ko izgubiš tako dobro osebo, kot je bil moj ati, čeprav si star 41 let
mrkn: morda se ti zdi moje početje bolno, a to je zame stik z njim…žal v živo več ne morem govorit z njim
adonn: vse je ok z mano, brez skrbi 🙂

TUKAJ sem ,da izlijem svojo bolečino.Danes smo pokopali atija,tako na hitro je odšel,brez slovesa,pa toliko bi mu še rada povedala!Kot strela z jasnega si zbolel,rekli so pljučnica ,a že naslednji dan si nehal dihati ,odpeljali so te na klinični center z diagnozo levkemija,zadnji stadij!!Kako??Zakaj,ko pa ti vendar nič ni bilo,bil si poln načrtov,kaj vse še boš storil,pred 14 dnevi si si kupil nov avto in planirali smo piknik za tvoj rojstni dan,piknik na katerih si tako zelo užival ob čevapčičih in naši družbi,Pa SO TE namesto na piknik odplljali v bolnišnico ,od koder se nisi več vrnil,Zakaj ati??????Šele zdaj razumem bolečino vseh,tako zelo me boli in tišči v prsih,da me bo raztrgalo,ponoči ne spim,ker ne morem,ker mislm,da me bo zadušilo,Šli smo na morje,sin se ga je tako zelo veselil,jaz pa …kot bi slutila,V petek sem bila še pri tebi,upajoč,da se zdravniki motijo,in da ,ko se vrnem ,boš ti že boljši in potem te bomo že spravili k sebi!!A žal ni bilo tako ,3 dni sem na morju molila in prosila angela,da ti pomaga 4 dan mi je mama sporočila,da si omagal!!!Jaz pa se nisem niti poslovila,niti….joj kako hudičevo boli!!!!!!!Ko me 7 letni sin vidi jokati in samo jokati me sprašuje zakaj kar jokam,pa mu povem,da zato ,ker nimam več atija,ker me je angel pustil na cedilu in mi ni pomagal.ampak ta moj mali mi odgovori,kot bi skoz njega govoril angelček!!Mami ne bodi žalostna in ne jezna na angela,saj on ti je pomagal,kot si ga prosila,videl je kako dedi trpi in kako bi še trpel ,zato ga je vzel k sebi,vidiš torej te je le poslušal ,le ti tega ne vidiš!!!TO IZ UST 7 LETNIKA!!!KAKO LAHKO IZGUBIŠ ČLOVEKA V PIČLIH 6 DNEH?????LE KDO BI MI ZNAL DATI ODGOVOR???Pa nikoli ni nič tarnal,nič mu ni bilo,ali pač smo spregledali znake,ja res si bil pogosto utrujen zadnji čas in ja res si zelo težko dihal,ob najmanjšem naporu in ja dlesni so ti močno krvavele,ampak kdo bi takrat pomislil na zahrbtno bolezen levkemijo????Zdaj te ni več,ne boš me več vsak dan poklical deset ćez 8 zjutraj in me uprašal kako sem,nihče več me ne bo klical,ati tako zelo me boli,ker te ni več!!!!!!

MAJ OČI JE UMREL PRI 30 LETIH ZELO SEM ŽALOSTNA

New Report

Close