ATIJA NI VEČ
Shimayna, iskrene sožalje. Vem, kaj prestajaš. Minilo je pol leta odkar je moj ati umrl, pa ni dneva, da ne bi mislila nanj. Vsak dan, večkrat na dan ga imam v mislih, kadar mi je zelo hudo se zjočem, pomaga pa mi tudi tale forum. Bodi močna in se spominjaj lepih trenutkov, naj ti tak za vedno ostane v spominu.
Moj dragi, zlati ati, danes bi dopolnil 74 let. Vsak dan pomislim nate, danes pa je še posebno težak dan. Hudo mi je, v srcu čutim praznino, del mene je odšlo odkar tebe ni več med nami. Rada se te spominjam, v očeh se mi spet nabirajo solze, v grlu me stiska. O ati, če bi ti vedel, kolk te imam rada, vsi domači te imamo radi. Včasih imam kar prisluhe in slišim tvoje besede, tvoj način govorjenja. Nikoli več ne bo tako, kot je bilo. Hvaležna sem, da imam še mojo drago mami.
Ati,
Rada te imam….in še vedno dostikrat pomislim nate.
………………………………………………………………………………………
Boly: boli, ko izgubiš tako dobro osebo, kot je bil moj ati, čeprav si star 41 let
mrkn: morda se ti zdi moje početje bolno, a to je zame stik z njim…žal v živo več ne morem govorit z njim
adonn: vse je ok z mano, brez skrbi 🙂
TUKAJ sem ,da izlijem svojo bolečino.Danes smo pokopali atija,tako na hitro je odšel,brez slovesa,pa toliko bi mu še rada povedala!Kot strela z jasnega si zbolel,rekli so pljučnica ,a že naslednji dan si nehal dihati ,odpeljali so te na klinični center z diagnozo levkemija,zadnji stadij!!Kako??Zakaj,ko pa ti vendar nič ni bilo,bil si poln načrtov,kaj vse še boš storil,pred 14 dnevi si si kupil nov avto in planirali smo piknik za tvoj rojstni dan,piknik na katerih si tako zelo užival ob čevapčičih in naši družbi,Pa SO TE namesto na piknik odplljali v bolnišnico ,od koder se nisi več vrnil,Zakaj ati??????Šele zdaj razumem bolečino vseh,tako zelo me boli in tišči v prsih,da me bo raztrgalo,ponoči ne spim,ker ne morem,ker mislm,da me bo zadušilo,Šli smo na morje,sin se ga je tako zelo veselil,jaz pa …kot bi slutila,V petek sem bila še pri tebi,upajoč,da se zdravniki motijo,in da ,ko se vrnem ,boš ti že boljši in potem te bomo že spravili k sebi!!A žal ni bilo tako ,3 dni sem na morju molila in prosila angela,da ti pomaga 4 dan mi je mama sporočila,da si omagal!!!Jaz pa se nisem niti poslovila,niti….joj kako hudičevo boli!!!!!!!Ko me 7 letni sin vidi jokati in samo jokati me sprašuje zakaj kar jokam,pa mu povem,da zato ,ker nimam več atija,ker me je angel pustil na cedilu in mi ni pomagal.ampak ta moj mali mi odgovori,kot bi skoz njega govoril angelček!!Mami ne bodi žalostna in ne jezna na angela,saj on ti je pomagal,kot si ga prosila,videl je kako dedi trpi in kako bi še trpel ,zato ga je vzel k sebi,vidiš torej te je le poslušal ,le ti tega ne vidiš!!!TO IZ UST 7 LETNIKA!!!KAKO LAHKO IZGUBIŠ ČLOVEKA V PIČLIH 6 DNEH?????LE KDO BI MI ZNAL DATI ODGOVOR???Pa nikoli ni nič tarnal,nič mu ni bilo,ali pač smo spregledali znake,ja res si bil pogosto utrujen zadnji čas in ja res si zelo težko dihal,ob najmanjšem naporu in ja dlesni so ti močno krvavele,ampak kdo bi takrat pomislil na zahrbtno bolezen levkemijo????Zdaj te ni več,ne boš me več vsak dan poklical deset ćez 8 zjutraj in me uprašal kako sem,nihče več me ne bo klical,ati tako zelo me boli,ker te ni več!!!!!!