Astrologija
No saj si sam povedal, neka pravila vedno veljajo, tako kot krožijo planeti okoli sonca, tut mi ne moremo opletati izven svojih okvirjev, a ni logično?
YEEEEEEEEAAAAAAHHHHH; C´MOOOOOOOON PHUUUKAAAAZZZZZZZZZ, I´M GONNAAA SAYYY YOU SOMETHING SPECIAAAAAAL!!!!!!! PRESENTING MR. CHRIS LIEBING VERSUS MR. INNIGO KENNEDY (fak, kje si Miki :)) ON THE STAGEEEE!!!! NOW DAAAANCEEEEE, LET DA BAZZZ MAKE U FLYYYYYY!!!!!!
Uhh, to so bli cajti :)))))))))
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaah!!
Ej kakšni cajti, tell us more!!!
A si rolal al kaj?
Tko!
Rina
Ne se tolk hvalt, da ne boš mogu še res v akcijo stopt :)))
Takih k si ti se ne najde za vsakim vogalom.
Don Vito zdej je med nama še telepatija usekala…madona to ne bo dobr ;)))
Ha tale Fort Bourghinion je pa edin tak party na katerem sem bil (no pa SubSub ene parkrat)…. in to dvakrat, sicer sem zaspal na tistih debelih blazinah, ki so v eni sobici :)), ampak moram rect da je pa kar fajn, scena, atmosphera itd… :))) tud v mjuzik sem kr noter padel, no pol sem se sel samo malo spocit in ZZZzzzzzzz……
lp ajs
Seveda smo vpeti v neke okvirje, ampak ne zvezdne ali planetne. Rodiš se, živiš, umreš, zgniješ, pognojiš travo, ki jo pojejo krave, ki jih pojemo ljudje in potem umremo zaradi bolezni norih krav in nas skurijo in zasmradimo atmosfero in dež nas spere v zemljo, kjer raste trava….. Evo ti en lep okvir.
*hrubucu je kr mal nerodn ratal in v zadregi molci”:)
p.s. a ti povem za katerim vogalom me pa najdes?:)))))
ja res je…to sploh ne bo dobr:)))))
Joj joj nam atmosfera za štancat teb pa za spanje……svašta!!!!
Tko!
Rina
Jah, studiral sem na obali. Nisem ravno rolal (mada imam osjecaj prstiju i za to :))) bolj sem imel lucke cez pa s kaksnim stavkom se publiko napumpal, ce se ravno MC Flasherju ni dalo :))))))))))))))))))
C´MOOOOOOOOOON, SHOW MEEEE WHAT YOUUU GOOOT!!!!!!!!!!!!!!! OPEEEEN YOOOOOOOUUUUUR MIIIIIIIIIIIIIINNNNNNDDDDDD!!!!! Huuhh, v ozadju pa basi pa trance melody, yeeeeeeeeeeaaaahh..uhhh, kar zebst me je zacelo!!! :))))
Zdej, k si se na naslovu malce bolj zgoraj bolj razpisal s kje si, se pa pazi, da te res ne dobim v svoje krempeljčke :)))
ajdka…khm, khm…nč ti hribučka ne preganjat ;))))
me nekak nic ne skrbi…ker mam eno, ki me bo branla:)))…in men se zdi, da me je ze na nek svoj nacin zacela branit:)))) ( beri spodaj:) )
Strelci smo carji!*
Uffffffffff ja hudo!!!
No teb rada enkrat slišala kako nas upUPupaš!!!
Tko!
Rina
Res je tako!
Ja saj v tem je fora, mogoce kr tko ne bi, npr. na kaksnem forum-meetingu :))) ampak v AG, other zone, other dimension, other world – something completely different…….
Ja to pa mash prav!! 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.