Najdi forum

Astrologija

ja pa ce…ampak…js sem mislu da ti bo to vsec, glede na to da fantaziras o dveh! emm…deliu te pa nikakor ne bi….!!

p.s. IN TUT NE BOM (deliu) !!!!:)

nc ne bo…ze mam eno, ki me bo grizla!…upam no:))

p.s. upam, da bo tut tole prebrala:)))))

:))))))))

Joj, upam, da me ne bo počakala kje za ksnim vogalom… Najboljš, da mam zložljiv valar skoz s sabo 🙂
Ampak hribuc, sej to je blo sam mal šale, sej veš, da ne morva bit skupi, vrsta zame je že tko preveč dolga :)))
😉 lp

Po horoskopu sem morski prašiček, ki ima v ascendentu pingvina. Oba izhajata iz javne hiše, ki je v konjunkciji z mestno občino. Sorry, folk, meni je horoskop zanimiv samo kot tisočletna ikonografija ali kulturna dediščina številnih ljudstev po svetu, ki so si na svoj način razlagala ta planet in svoj life. Drugače se mi zdi pa čista bedarija in izguba časa svoje življenje uravnavati po nekih planetih, izgubljenih v vesolju ali ozvezdjih, ki sploh ne obstajajo. Isto, kot če verjameš v božjo milost in njegovo dobroto.

heh…ce bi lahko (pa ne smem:)))), bi js uporabu moje veze in poznanstva in zjutri navse zgodaj bi te ze prvi v vrsti caku:)))) tisti, ki bi bli pa za mano… jah… smola… pac ne bi nikol na vrsto prisl:)))))

Hribuc na to niti pomislit ne smeš…govorit o tem je pa itak…prepovedano ;))

Znak: Oven
Podznak: Rak

Ma AG pade definitivno, moram pa povedat da zdaj 27/4 ne grem, imam izpit iz psihologije……pa še tolk za učit. šmrc šmrc

Tko !
Rina

Ma ne mi rečt, da določene karakteristike za posamezno osebo glede na znak ne držijo?

strelec
ascendent: dvojček
kitajski: pujs
Propadle zveze: oven, lev, strelec
Poročena z vago (no ja).

pičim pa 🙂

lp ajs

Ma ne bodi trapast. To so zgodbice in pravljice za stare mame, ki pred televizijo pletejo pulover za čez zimo. A mi lahko poveš, kaj je to sploh ozvezdje dvojčkov, leva, rib…. Ina kak lahko nek Jupiter, ki je velik, smrtonosen planet, poln amonaka in metana in se v tri dni rola okoli Sonca, vpliva na tvoje življenje. Če ti vidiš povezavo, potem svaka ti čast.

@!#$, upam, da to ni zadnji event v AG pred pocitnicami :((( Sem mal gledal napovednike pa nc dobr ne kaze :(((

Jaz sem pa devica po horoskopu in po ascendentu. Po kitajskem sem petelin. Najbolj sem se pa ujela z bikci, slabo pa s kozorogi.

🙂 Oprosti Ametist. 🙂

Vito&Rina ni panike – gremo pa polet u Pulo na Valcana Beach Party..tri dni hudga štanca na Fort Bourghinionu ;))

Jest jih raje ne gledam ko imam pa izpite kar naprej ampak bo treba enkrat iti, tolk se mi plešeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Fora je v tem da mi se drugam ne gre!

Tko!
Rina

Faaaaaaak pa ravno to sem hotel predlagat!!! Tam sekaaaaa!!!! :))))))))

Joj joj sem se kar lanskega leta spomnila, bilo je nouuuro……bila sem celo na stage in vrgla žogo v tisočglavo množico….kakšen feeling, mater bi bila DJ!!! Pa da lahko tako folk dvigujem……mislim božansko!!!!

Tko!
Rina

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close