Najdi forum

Astrologija

Jaz sem škorpijonka, po kitajskem pa opica 🙂
Men se zdi, da mam kr precej lastnosti, ki jih pripisujejo škorpijonom. Škorpijoni naj bi se sicer ujemali z raki, kar se pri meni sploh ni izkazalo za pravilno. Sem se pa začuda kr ujela še z enim škorpijonom, čeprav pravijo, da je to smrtonosna kombinacija :))

Lev – ognjeno znamenje, oven – ognjeno znamenje. Hmmm, privlačil vaju je ogenj? :)))

Ascendent je os prve hiše, ki pomeni JAZ, odnose z drugimi….itd.Horoskop je sestavljen iz dvanajstih hiš in vsaka hiša zajema določeno področje. Znak, ki ga imaš v ascendentu je tudi del tvoje osebnosti, kar pomeni, da če si v ascendentu npr. rak imaš poleg tega, če si recimo lev, določene lastnosti raka poleg svojega leva. Oziroma, znak ascendenta je tisti znak, katerega lastnosti kažemo navzven, naš sočni znak pa je zaznamovan v vsakem natalnem horoskopu, ki ga je treba narisat in velja za samo eno osebo. Zato vsi levi, device….niso enaki.

sončni znak: vodnar
podznak (ascendent):škorpijon
luna: vodnar
kitajski horoskop: zver v glavnem, po enih podatkih mačka, po enih pa tiger…ne vem.

Hmm, cist mozno…. :)))

Jeaaaahhuuhuu, pol mam sanse :))))))))))))))))

ej…don’t make me come there!!!!!:))))

ja…ti si pa strup…ampak res:)

:))))))))))))) Kaj pa ce bi mi trije…. :))))))))))) Pa bo Highlandska koza cela in stepski vuk sit :))))))))))

Sej ves kako je, hribuc… najboljše je preizkusiti na lastni koži in se prepričati.
Pridi, da te pičim :))

emm….ma sej ves da sm js takoja za stvar:)))))) Blondy pa itak neki fantazira o dveh, tko da….pridema midva gor, ti dol?:))))

Mislila sem da sem v luni oven,

podznamenje in ascedent je isto!!!

Tko!
Rina

IIIIIIIIII, saj kmalu pridem na obisk. Tako da ni panike. Pa z Bloo(n)dy in Rino moramo itak v gaviolija na en party – pa se ti se pridruzi :)))))))

picim…in unicim ane?!?!? bi se ti dopadl a?!?:))) heh….sm pa mislu da sam moski pikamo…. swasta no:))))

hribuc, hribuc ti bi mene kr z drugim delil…sicer Don Vito sploh ni slaba izbira…ampak vseeno :(((( Don Vito & Rina Gavijoli pa itak 🙂

hribuc, hribuc ti bi mene kr z drugim delil…sicer Don Vito sploh ni slaba izbira…ampak vseeno :(((( Don Vito & Rina Gavijoli pa itak 🙂

ups..a res? zakaj pa?

lp ajs

Ne, jaz bi se samo nežno zagrizla vate :)))
Pičim že, sam nisem strupena.
lp

Prava vodnarska vodnarka, morska deklica s plavutjo in dolgimi svetlimi laski :-)))

Ajsi, sej res, ti si tud škorpijonček:) Po moje bi se pa midva kljub temu lahko prav lepo ujela :))) Sej nisi strupen, a ne?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close