Najdi forum

Astrologija

Mene zanima, če mi zaupate kaj ste po horoskopu kakšne so vaše vrline, slabosti, zanima me vaše mnenje koliko vplivajo astrološke značilnosti, da se dva ujameta, ali vam to kaj pomeni ali vam je vseeno?
Menim, da določene značilnosti za določen astrološki znak, hudičevo držijo, vsaj jst mam take izkušnje, meni osebno poznavanje teh lastnosti pomaga, da osebo lažje razumem…
No sam sem strelec, škorpijon v ascendentu, po kitajskem sem pa kača…

Uf, živahen dečko, najbrž.

Uf tudi mene je presenetilo koliko stvari drži zame

v soncu sem bik, njegove značilnosti so značilnosti mojega ega
v ascedentu sem dvojček, torej obnašanje, oblačenje, način govora etc. torej zunanja podoba
v podznamenju, sem oven, to je pa tisto nezavedno

Žurka ni kaj!

Tko!
Rina

Lev po znamenju, Škorpijon v ascendentu, Pes po kitajskem, zadeva deluje, preverjeno! Čustven, strasten in zvest!
Lep dan!

A ni ascendent že kar podznamenje ali kaj je v tem primeru podznamenje?
Po mojih izkušnjah nekateri horosi držijo u tanane, nekateri pa kot da so napisani za kšno čist drugo osebo.

Kajneda, da drži, tut sam sem bil presenečen, ko sem začel zadevo preučevati, škoda, da ljudje bolj ne poznamo teh stvari, ne moreš si mislt kolk poznavanje zadeve pomaga, pri spoznavanju sebe in drugih…

škorpion&zmaj nimam pojma kaj to pomeni, ne verjamem v to – mi prevec disi na usodo itd…,sem gledal eno oddajo o horoskopih, ko so znanstveno raziskovali reakcije bralcev na horoskop in je vse skupaj precej smesno izpadlo…mah ne bi zdaj o tem…

lp ajs

Ascendent je podznak, berte knjige, ki o tem res dobro pišejo, ne revije, ki malo bluzijo…

Sej v bistvu jes se še kar spoznam, ampak ne drži zmeraj. Mogoče dost odvisno tud od tega, kako je koga življenje “krojilo”. Kako se bosta dva ujela, na to pa precej vpliva stopnja njune zrelosti in te v horoskopu ne najdeš.

emm…vem samo, da ni globine:)

Jest sem riba, v ascendentu dvojčka, po kitajskem horoskopu pa zmaj (+ ognjeno leto). Najhujša možna kombinacija.

Kar pa se ujemanja dveh ljudi tiče, ne dam kej dosti na astrološke razlage – so me prevelikokrat že nasrale…

LP,

Lena

Kako pa ugotoviš tale ascendent al kva je že… Jest zase pojma nimam kaj sem…

To je odvisno od ure rojstva… kako pa ti gledaš na zadevo glede na to, da se podpisuješ z vodnarjem…

sej vodnar sem res, glede ure rojstva pa nisem ziger.. ob 11. samo ne vem, al zvečer al dopoldan…
za kitajski horoskop pa zmeri pozabim: najprej sm mislu, da sm opica, pa ne vem, če je čist res, zmeri neki zamešam…
Je pa čisto res tisto, kar sem v tavelikem horoskopu bral o vodnarjih. skoraj vse je veljalo tudi zame…

“www.astro.com” vse bos zvedel, pa se vec…

http://www.lunin.net

Tukaj!!! Vnesi datum rojstva uro …

ali pa

http://www.astrocenter.com

Tko!
Rina

rak, podznak lev

Lev po znamenju, lev v ascendentu in machak po kitajskem. Zelo zverska kombinacija morm rect :))))))))))))) Mogoce kaj osnovnega drzi, drugac pa je vsak clovek svet zase.
Aja, moram pa rect, da ne vem, kako je to, ampak vsaka punca, ki mi je bila vsec in sem jo spoznal na normalen nacin, ne tko prek neta – je bila oven oz. ovcka. :))) Hmmm, le kaj je takega na njih?? :))

Rak
ascedent: devica
kitajski: kača

Jst sm tudi ribica, po kitajskem znamenju pes..Drugače pa mislim da kr velja dosti tega kar piše za moj znak..Sm ena tistih ki malo bolj gleda na to, pač mislim da nekaj že more bit zapisano v zvezdah…Kar se pa mojih tipov tiče, so pa največkrat kozorogi, škorpijoni, levi – strastne, svojeglave, divje, karizmatične osebnosti 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close