Najdi forum

Astrologi, mi pomagate

Pred leti mi je nek mladenič, ki se je ukvarjal z astrologijo, napisal astrološke izsledke in izračune iz mojih podatkov.

Po toliko letih, ko to trenutno ponovno prebiram, ne vem, ali sem pozabila ali kaj, ker npr. ko berem nek znak v določeni hiši, mi piše npr. izjemno inteligentna in pametna, v neki drugi hiši pa skoraj slaboumna. Kako si naj sploh to razložim?

Hvala za razlago in lp.

Da si verjetno tisto drugo, ker sploh verjameš takim čečkarijam.

Ali ti nebi prebral, če bi med pospravljanjem naletel na takšno razlago na tvoje ime ? Če pa že bereš, je pa potrebno po teh pravilih, se mi zdi.

Hvala za tvoje mnenje 🙂

Karta se bere kot celota in ne kot razlaga posameznih aspektov, za to pa ti mora drugič izkušen astrolog izdelati interpretacijo. Kar se tiče posameznih aspektov lahko nakazujejo dobre matematične sposobnosti, neka druga pozicija v horoskopu pa kaže slabo koncentracijo. Če reccimo gledaš naprej, zakaj se ta slaba koncentracija pojavlja (Luna kvadrat Neptun) pomeni, da na nekem področju blestiš, drugje pa ti nikakor ne gre. Sicer izjemno inteligenco daje Merkur z Uranom, po možnosti v 3 hiši, pa tudi pozitivno zelo aktiven (aspektiran) Merkur.
Lp

sonce-kozorog, bivol-kovina,tiger-voda(ne vem, zakaj 2 kitajska?),ascendent-lev,4.h.v analogiji z merk.in devico,sonce v 6.hiši,saturn v vod.v 6.hiši, saturn konj.merkurja, merk.v vod.-eksaltacija, merkur v 6.hiši, vladar 2.h.merkur v vodnarju v 6.hiši,merk.konj.jupiter, jup.v vodnarju, jup. v 6.in 7.h.,7.h. v analogiji z venero in tehtnico, sonce konj.venere, 5.h.jupiter v vod.v 6.,7.h,sonce konj.mars, venera konj.mars, venera v koz., ven.v 6.h.,mars v 5.,6.h.,10.h.venera v koz.v 6.h.,luna v ribah, 12.h.luna v rib.v 8.h.,luna v 8.h.,prvi krajec od 45 -90 stopinj,neptun v 4.h.,neptun v 9.h.v škorpijonu v 4.h.,neptun v 8.h.v škorp.v4.h.,uran v 1.h.,uran v 7.h.v devici v 1.h.,pluton v 2.h.,pluton v 4.h. v devici v 2.h.,sonce sextil luna,luna opozicija pluton,luna trigon neptun,luna sextil mars,luna sextil venera,uran s.kvadrat uran,merkur bikvintil pluton, merkur kvadrant neptun, merkur inkonjukcija uran,mars trigon pluton, mars sextil neptun 60 stopinj, mars seskvikvadrat uran, venera trigon pluton, saturn inkonj.uran, jupiter inkonj.pluton, jupiter kvadrat neptun,uran kvintil neptun, uran konjukcija pluton, neptun sextil pluton.

To je moj rezultat. Nad nekaterimi izsledki sem navdušena, drugi me plašijo kot moja temna plat. Če ti pade kaj v oko, mi prosim napiši.lp in hvala.

Dolfe je imel tudi astrologe, pa mu ni zneslo!

“neptun v 4.h.,neptun v 9.h.v škorpijonu v 4.h.,neptun v 8.h.v škorp.”

Neptun ne more biti hkrati kar v treh hišah, pa tudi noben drug planet ne. Ne vem kdo ti je to računal, jaz se iz tega prav nič ne spoznam.

“sonce sextil luna,luna opozicija pluton,luna trigon neptun,luna sextil mars,luna sextil venera,uran s.kvadrat uran,merkur bikvintil pluton, merkur kvadrant neptun, merkur inkonjukcija uran,mars trigon pluton, mars sextil neptun 60 stopinj, mars seskvikvadrat uran, venera trigon pluton, saturn inkonj.uran, jupiter inkonj.pluton, jupiter kvadrat neptun,uran kvintil neptun, uran konjukcija pluton, neptun sextil pluton.”

Kar se ostalega tiče, veliko planetov v 6 hiši nakazuje na dobre delovne navade, Merkur v tej hiši pomeni intelektualno delo (če je seveda karta pravilno izračunana). Sonce pomeni samostojno dejavnost, biti sam svoj šef, taka oseba se težko podredi ukazom drugih, zato je najbolje da je na vodilnem položaju. Vztrajnosti vidim da ti ne manjka. Aspekti so na splošno v redu, mogoče edino Merkur kvadrat Neptun daje nekaj iluzij, preveč domišljije (v umetniškem poklicu je to zaželjeno).

Za kitajski horoskop pa ne morem kaj rečt, imam premalo znanja.

Lp

kaj pa tole?:

Lunin Forum -> Astrologija

clovek zacni ZIVET. ce mas probleme ti noben astrolog ne more pomagat, ne nebesno znamenje, ne hise, ne marsi, ne venere…ampak ti sama.
ce prav razumem doma to non stop racunas, in ko se ta izracunica ne izide v tvojo prid, si potem ves dan slabe volje,….. aaahhhhh

Hvala lepa. Tisti astrolog se je takrat še učil in je vse ročno izračunano. Mogoče so tudi napake, ampak se je trudil.

Je pa zanimivo kaj takšnega najti. Tvoje trditve pa tudi držijo.

Lep pozdrav.

Bojim se da, glede na to, da tako zaupaš astrologom, velja tista napoved o slaboumnosti:).

Pa ne zamerit:).

Ker si lena in se ti ne da brati vsega, bi lahko videla, da je to ugotovil že astro, pa vseeno hvala za tvoje prijazno mnenje. Če pa bi se zares kaj spoznala na karto, bi videla, koliko jaz komu zaupam.

Astrologija je zelo stara veda in zelo spoštujem tistem ki se z njo profesionalno in natančno ukvarjajo. Celo postavitve zgodovinskih zapuščin kažejo na natančen astrološki izračun nebesnih podatkov (razen, če niso imeli v kakšni jami računalnik iz leta 2050:)). Katere so pa te stvaritve, pa močno dvomim, da veš.

Pa brez zamere.

Predlagam, da si poiščete še “drugo mnenje”(razlago) svoje karte.
Ali pa poskusite kar na spletki http://www.astro.com ( angleško).
Moja izkušnja z astrologi: potrdili so mi to kar sem že sama izkusila, doživela …Napovedi za prihodnost pa ne dajejo, kar je tudi prav. Vi s svojo voljo najbolje veste kaj narediti v danem trenutku…

Lep dan želim.

New Report

Close