Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost aspirin+circadin

aspirin+circadin

Ker sem spet po neuspešnem postopku, razmišljam, da bi v naslednjem nekaj spremenila oz. dodala. Ima katera izkušnje (pozitivne ali pa negativne) s kombinacijo aspirina in circadina? Hvala za pomoč!

Še eno vprašanje- je kateri uspelo dobiti aspirin 100 brez recepta? Meni ga žal ni uspelo dobiti. Bi ga bila katera pripravljena prodati?

Heii hooi.. Midva se pripravljava v 6 IVF ICSI postopek in razmišljam o aspirinu+circadinu kombinaciji.Ena kolegica je pila to kombinacijo(pingoti) pa so že na polovici nosečnosti:D Glej itak jih pride notr 30 pa bi ti jih lahko dala pou?.. Piši mi na ZS:D

Punce mi lahko poveste kako se pije circadin+aspirin, kaj od punkcije naprej ali lahko že prej:)

Hvala!

Mislim, da asprin lahko začneš šele po transferju, za circadin pa žal ne vem. Pikicaa1, poslala sem ti ZS, vendar ne vem, če si ga dobila? Nič ne piše, da je bilo poslano… Če slučajno nisi dobila, sem zelo zainteresirana za ponudbo:)

Imaš v zasebcu=)

jaz ti lahko kupim aspirin v Italiji,če boš rabila,bom pogledala,če mojemu ni pretekel rok ,ti ga dam.
Jaz sem ga tudi v zadnjem postopku od punkcije naprej jemala.
mila

Mila71, hvala za prijaznost. Če pikicaaa1 ne bo imela dovolj za obe, te bom kontaktirala. Sicer spremljam tvojo zgodbo in sem držala pesti, da ti bo uspelo. Res mi je žal, da tudi tebi tokrat ni uspelo. Upam, da bo naslednji postopek za vse uspešnejši.

54321,tudi meni je žal,da ni ratalo tebi,sem brala.
lp

Asprina imam jaz kolikor hočeš, ti ga lahko odstopim. 🙂

Me pa zanima, kje si dobila circadin? Jaz ga nisem nikjer, zato sem sedaj začela jemat melatonin, ampak verjetno ni isto, ker se to kupi v prosti prodaji.

Srečka, hvala za ponudbo. Verjetno mi bo pikicaa1 poslala aspirin, če ne, te bom kontaktirala:)
Circadin pa ne vem, kje se dobi- meni bo pikicaaa1 odstopila nekaj svojih. Mislim, da so punce pisale, da se ga dobiti na Hrvaškem.

New Report

Close