Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Bolezni srca in ožilja Kardiologija Aspirin protect 100 mg

Aspirin protect 100 mg

Spoštovani,

Zaradi operacije možganske anevrizme bom morala v naslednjem tednu začeti aspirin protect 100

Zdravnica mi je rakla naj ga vzamem pred kosilom.

Zanima me koliko časa prej ga moram vzeti oziroma ali ga lahko vzamem in nato čez na primer 5 minut normalno jem?

Ker kosila nikoli nimam ob isti uru, na primer čez teden je to ob 15.30, čez vikend okrog 12.30 ure. Kako v tem primeru?

Lp

Spoštovani,

Zaradi operacije možganske anevrizme bom morala v naslednjem tednu začeti aspirin protect 100

Zdravnica mi je rakla naj ga vzamem pred kosilom.

Zanima me koliko časa prej ga moram vzeti oziroma ali ga lahko vzamem in nato čez na primer 5 minut normalno jem?

Ker kosila nikoli nimam ob isti uru, na primer čez teden je to ob 15.30, čez vikend okrog 12.30 ure. Kako v tem primeru?

Spoštovani,

Po operaciji možganske anevrizme somi vstavili stenta in preusmerjevalcem pretoka. Kot terapijo sem prejela Aspirin 100 ter Brilique. Brilique naj bi jemala 6 mesecev med tem ko Aspirin 100 celo življenje.

Zanima me ker so mi rekli da terapije ne smem preklinjati. Vem da so vsi posegi odsvetovano v času prejemanja brilique in aspirin 100.

Kako pa potem, ko bom jemala samo aspirin 100 in tudi tega ne smem preklinjati. Kaj če bom morala na kakšen poseg, operacijo, preiskavo, kajti vsi zdravniki pravijo da moraš aspirin prekiniti vsaj nekaj dni prej. Meni je nevrologinja dejala ko sem bila operirana, da ga nikoli naj ne prekinjam.

Prosim vas za nasvet.

New Report

Close