Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ASPIRIN

ASPIRIN

V sobotni prilogi Dela naj bi pisalo, kako “zdrav” je Aspirin – 1 tb. na dan. Menda ženskam celo pomaga pri težavah z neplodnostjo.

Ali je katera prebrala? Jaz namreč nimam sob. priloge, jo pa že iščem.

Pozdravčke,

Taja

Dobro, da si povedala. Delo imam v službi in takoj jutri pogledam.
Drugače pa sem slišala, da v Ameriki ženske zelo rade jemljejo aspirine od začetka M pa do O. Ampak tam imajo manjše doze, ki se imenuje Baby aspirin. Le-ta naj bi ustvaril “ta pravo” stanje (sluz).

Saj po moje je v tem “keč”. Sicer pa tudi tu prodajajo baby Aspirin, če se ne motim!

A ja? Nisem ga še opazila. A boš probala?????
Ma, kaj sploh govorim, ko še M nisi dobila. In jo tudi ne boš!!!!

Stara moja, iz tvojih ust v božja ušesa. Samo jaz kar mislim, da ne bo nič, ker … ma, kaj jaz vem! Po moje bo jutri, ti rečem!

Bom pa 100% probala Aspirin. Mislim, da se imenuje tisti, ta mali Aspirin “otroški Aspirin”. Sem ga že videla pri sosedi. Ful so manjše tabletke. Vprašaj v lekarni.

Hmm, ne vem če bi kar tako jemala, brez kakršnegakoli posveta. Edino, če bi mi v lekarni povedali, da je v redu kar tako jemat.

Aja še to: prijateljica je bila danes v lekarni na Miklošičevi in tam še nimajo Romed testa. Baje ga je tudi v Mb zmanjkalo. So pa rekli, da imajo naročene in da bodo kmalu.

Tudi jaz sem že slišala za Baby aspirine, ki naj bi pospeševali zanositev.
Za navaden aspirin pa vem, da ga dajejo v nosečnosti, če se plod prepočasi razvija.
Če bo katera kaj izvedela, naj prosim sporoči!
Mislim glede Baby aspirina.

Ja, pa dobro jutro,
Tašika

jaz sem po IVF jedla 14 dni aspirin (od tranferja pa do 2 črtic) in sicer 2 poskusa; v I. se splavila, dokler nisem jedla otroškega aspirina pa ni bilo nič, ga imajo v lekarni, je tudi za srce…; več informacij po yahoo, lycos ipd… posurfajte pod ključi “infertility and aspirin” ali podobno, je kar dosti na to temo, točnih naslovov pa ne vem

Punce, zdaj je pa že kar malo kriza; poleg E vitamina (bom šla danes kupit pastile Evitol), poleg čajčkov (to še zaenkrat ne prakticiram), Tifola, pa ne vem kaj vse smo še rekle v spodnjih forumih, naj zdaj jemo še otroške aspirine. Sicer sem jaz pristaš, da probamo vse, samo da bi ratalo, pa vseeno, da ne bo kakšnih drugih stranskih učinkov…

Me je malček strah, kaj boste storile ve?

LP, Andreja

Jaz aspirina – dokler kakšna ne bo ugotovila kakšne preverjene informacije – ne bom jedla. Vitamine pa!

Tako!
Tašika

New Report

Close