Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Aspirin 100 – kje?!

Aspirin 100 – kje?!

Malo nižje sem brala, da ene jeste Aspirin 100 npr. po transferju, pa me zanima kje jih kupiti ali dobite recept pri osebni dr.

Bila sem namreč v lekarni in rekli so mi, jih ne delajo več za prosto prodajo, imajo pa menda neke Aspritn 100 pro ali plus… ampak te dobiš le na recept.

Je učinek isti, če probam z navadnimi Aspirini?! Morda vsaj za prve 14 dni po 1 kom na dan?!

Hvala za vsak namig.

Zdravo,

jaz sem jih ravno prejšnji teden kupila v bližnji lekarni. Na škatlici piše ASPIRIN Protect 100 mg, za recept me niso vprašali… Poskusi še v kakšni drugi lekarni.

“Navadni” aspirini so 500 mg, torej bi jih morala razlomiti na petine, kar pa ni izvedljivo.

lp
ilona

Dobiš ga v prosti prodaji, ker se ga prejšnji mesec kupila. So me pa v lekarni vprašali, če imam recept, ker mi ga potem n ebi bilo potrebno plačat.
Tako da ga lahko kupiš v prosti prodaji, ali pa greš do zdravnika in ti da recept.

Hvala vama za vajini izkušnji – bom preverila še v drugi lekarni.
Pri nas je v lekarni rekla, da tega ASPIRIN PROTECT 100 ni mogoče dobiti brez recepta-niti za plačilo. Sama sem ga seveda kupiti, saj najbrž ne more biti tako zelo drag.
Bom šla zdaj v akcijo in ga probati dati na petino…

Imam informacije, da bi naj Aspirin 100 nehali prodajati in ga nadomestili z drugim zdravilom. Mogoče je to razlog, da ga v vaši lekarni več ni.

LP,
Briar

Aspirin 100 se menja z Aspirinom Protect 100. Ta žal ni v prosti prodaji. Lahko ga dobiš le na recept, je pa na pozitivni listi. Skratka, edini navaden Aspirin bo zdaj Aspirin 500. Ga pa imajo še v nekaterih lekarnah na zalogi.

lp

nici

Sem 1 tabletko navadnega ASPIRINa 500 nekako dala na 5 delov, tako da za 5 dni imam zalogo… ko bom šla k os.dr. pa jo vprašam, če mi da ta recept… druga lekarna mi je čisto iz poti…

Ojla jaz imam navaden aspirin 100 sej lahko tega jemljem ker vem da so nekaj govorile o otroškem aspirinu mislim ,da otroški sploh ne obstaja a je ta navadni 100 pravi ni protect hvala lp.

Ojla!

Jaz imam doma še 16 tablet Aspirin100, ki jih ne potrebujem več. Če mi na e-mail ([email protected]) pošlješ svoj naslov ti jih lahko pošljem po pošti.

P.S. postopek je bil uspešen in imam 16 mesecev staro hči

Lep pozdrav!

Petra29

Sem vam Petra poslala email. Hvala.

Pozdravljene včeraj nas je kar nekaj imelo v lj. prenos zarodkov in nas je zanimalo glede aspirina pa smo vprašale sestro pa je odsvetovala potem pa še zdravnico, ki je rekla, da ne razen če bi imela hiperstimulacijo potem pa bi nam ga tako oni predpisali sicer pa vsaka bo naredila po svoje jaz ga ne bom jemala lp.

New Report

Close