Najdi forum

Aseksualen sem

The Wal-Tudi jaz sem aseksualen in sva si popolnoma na istem-prepoznam se v tvojem prispevku. Tudi jaz si želim spoznati punco, a ne najdem sebi primerne. Imam potrebe-želje po dotikih, ljubezni, tako da bi rad bi spoznal takšno žensko-sorodno dušo, a nimam sreče. Lahko je aseksualno ali seksualno usmerjena. Pripravljen sem se spustiti v spolni odnos, pa čeprav ne čutim potrebe po seksu, vendar mora ženska pri tem najprej pokazati neka čustva, nekaj več, da vem, da je pri meni ne zanima samo spolnost, ampak še kaj več. Žal do sedaj pri meni določene ženske niso pokazale neke “resnosti”, zato sem jih moral na nek način odkloniti (ker so iskale samo in izključno seks), jaz pa nisem za avanture, ampak si želim po možnosti dolgo in resno vezo. The Wal, če želiš vedeti, kaj več o moji aseksualnosti, če me želiš spoznati itd., ti lahko dam e-mail in se o tem kaj več pogovoriva. Je pa zanimivo to, da si ti na svojo spolno usmerjenost ponosen, medtem ko pa jaz ne preveč, saj bi se rad nekega dne poročil in imel otroke, a ker sem pač takšen, se bojim da se bodo moji cilji težko uresničili.

Tudi jaz sem aseksualna. Sem bila v nekaj resnih zvezah, vendar nikoli ni bilo spolnih odnosov kar je bil tudi razlog za propad, ker je bila druga oseba seksualna. V takšnih zvezah, slej ali prej, vedno pride do ogromnega neujemanja in navzkrižja želja in interesov ko druga oseba dojame, da se v tem primeru tega kar čaka in pričakuje, z aseksualno osebo vendarle pogosto ne dočaka.

Moram reči, da se mi je ob izjavi “Dr.” Ruglja, češ da aseksualnost ne obstaja, prekucnil želodec. Joj, joj, na kakšnih funkcijah so nevedni, ignorantski, zanikajoči ljudje,.. Sem brez besed. Stališče, da nekaj, česar on sam ne občuti enostavno ne obstaja, je zelo sramotno in skrajno primitivno.

Če bi katerikoli aseksualen človek želel izmenjat kakšno besedo z osebo, ki mu je v tem enaka, naj piše sem/pusti tukaj svoj e-mail.

LP.

Aja, še malo definicije za tiste, ki ste na stopnji Ruglja. Torej tisti, ki zmotno mislite, da aseksualnost ne obstaja.

Ne, aseksualnost ni izguba libida. Po domače rečeno; večina aseksualnih ljudi čuti vpliv hormonov oziroma tako imenovano “potrebnost”, vendar brez vsakršne privlačnosti do katerega koli spola. brez vsakršne potrebe deljenja/zadovoljenja/potešenja tega z drugim človekom. Biti aseksualen ni enako abstinenci, ker abstinirati pomeni zatirati, zadrževati, oziroma kontrolirati željo po seksu. Biti aseksualen pa pomeni živeti brez seksa brez kakršnegakoli zadrževanja. Biti aseksualen pomeni živeti brez želje po seksu. Aseksualnost bi lahko primerjala recimo s tem… Predstavljajte si, da imate recimo angino, in ste lačni, čutite lakoto in čutite želodčno kislino v želodcu, vendar nimate apetita, torej vas nobena hrana ne privlači ozirma ne pritegne, da bi jo zaužili…

Je malček bolj razumljivo zdaj? 😉

To počasi spominja na monoseksualce, po domače drkače.

Drkači masturbirajo, ker NIMAJO seksa. Aseksualci pa masturbirajo, ker NE POTREBUJEJO seksa. Za to se gre.

Rekel sem “spominja”. A ok?

Ok.

Vidva… Lahko me kontaktirata na PM.

Ta tip teži s svojo aseksualnostjo na vseh slovenskih forumih..

ja pa kva use si bojo že zmislel no..

Kdor ne verjame v aseksualnost, naj ne verjame. Aseksualnost vsekakor obstaja, če le-te ne bi bilo, ne bi bilo niti foruma Aven, na katerem je prisotnih na ducate aseksualcev širom sveta, in ne bi bilo niti nas, peščice aseksualcev, na tej internetni strani, ki vam poskušamo dopovedati, da je z nami vse ok, pa čeprav ne seksamo. Namesto slednjega pa mnogi masturbiramo, ker čutimo “potrebnost” kot pravi žveždiča in smo prav tako “zadovoljeni” ter nam ne manjka ničesar. Marsikdo je namreč v zmoti, ko meni, da smo nepotešeni. Ljudje vedo premalo o nas, (očitno medije ne zanima ta tema), zato pa trosijo takšne in drugačne cvetke, kot naprimer: da se ne dotikamo drugih ljudi, da se ne radi poljubljamo … Aseksualci namreč premoremo duševno, duhovno, platonsko ljubezen, se pravi, imamo radi dotike, poljube, romantiko, vendar ne moremo spolno občevati, ker ne čutimo spolne privlačnosti.

Tudi jaz bi rad spoznal aseksualne osebe, zatorej če je kateri izmed vaju dveh (žveždiča in the wall) zainteresiran, mi lahko pišeta na spodnji E – mail naslov. Pišete pa lahko tudi drugi aseksualci. [email protected]

Živjo, z velikim zanimanjem sem prebrala vse do sedaj napisano. Upam, da se debata še ni zaključila. Kajti tudi jaz sem aseksualna – definitivno. Zakaj in od kdaj… to se mi zdi v resnici nepomembno (vsak ima verjetno svojo zgodbo). Sem že starejša in imam celo otroke – včasih traja dlje, da ugotoviš kaj si in kako želiš živeti. Za “normalnost” se ti zdi, da moraš pač potrpeti. A si tega ne želim več. Zelo pa si želim spoznati sebi enake in imeti globljega prijatelja (ali prijateljico). Kajti sedaj si sploh ne upam iskati tesnejšega prijateljstva, ker se že vnaprej bojim trenutka resnice – razočaranja. Kot majčkena manjšinica v populaciji, ne verjamem v naključno srečanje s sebi enakimi. Meni osebno bi bilo vseeno ali se močneje povežem s fantom, ali dekletom. Le da bi nekje našla nekoga, s katerim bi se lahko razumela in družila brez strahu, da bo od mene nekoč pričakoval intimnosti.

Se strinjam s pinoviko. Aseksualcem že prijateljstvo mnogo pomeni, a žal so dandanes ljudje odmaknjeni drug od drugega in če jih slučajno mika prijateljstvo je to zgolj zaradi njihove sebičnosti in koristi, ki jo iščejo pri nekomu v zameno za prijateljstvo. Danes najti nekoga, s katerim bi se dalo razumeti in družiti brez strahu je kot iskanje igle v kopici sena.

Glih eno leto si falil, kar je tema dosegla namen, to je, nekaj prometa za mon. Tema je bila provokacija. Ni aseksualcev.

So aseksualci, saj si sam navedel številko, koliko jih je prisotnih na aseksualnem forumu Aven. Če bi bila tema provokacija, ne bi zlil vanjo toliko emocij, jeze, in se ne bi trudil pokazati in dokazati, da aseksualnost obstaja, da je to “normalna” spolna usmerjenost, da obstajajo tudi drugi aseksualci in da si sam aseksualen, to si tudi priznal. Očitno hočeš nekaj prikriti.

Evo jst grem zdej z punco narazen, njej je dovolj 1x na mesec ali manj, tko da bosta ravno za skupaj….

ufff.to pa neboš imel težav najdit…večina žensk je takih ko enkrat vejo da jim ni več treba

Na kaj pa mislite tisti, ki se imaste za aseksualce ko masturbitrate? Ampak čisto resno sprašujem ker me res zanima….

Ojj hej jst sm tudi in cist razumem tvojo situacijo… Sam jst sm 14,aprila bom 15. Zto nbo nc na zalost haha

Ja sam to je tvoj primer a ne. Npr. jaz sploh ne mastrubiram, ker po mojem mnenju je to popolnoma enako kot sex. Ampak vsi smo drgacni pac

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close