Aseksualen sem
pa ste mu spet dali kost za glodat…… pa že tko je dobro kazalo, da bo konc tega
Malo z zamudo, pa vseeno…
Hvala The Wall za odgovor.
Še enkrat, če je kdo aseksualen, naj bo…
Kot pač komu paše.
Gud lak v prihodnje, lp
Uh, tole je naravnost odvratno. Obstajajo nimfomani in aseksualci, vsaka stvar mora pač imet svoje nasprotje. Zdaj pa globoko dihajte. Uf… pa ne Keglovih vaj zraven izvajat. Sploh pa je današnja kultura uiber preveč obsedena s seksom, ne da bi ga kdo sploh znal spodobno izvajat (tako kot so ga znale prostitutke včasih). Vaše debate o tem, da je aseksualnost nenaravna: ljudje sploh nismo več naravni. To, kar je bilo 10 000 let nazaj in vse podobne new ageovske traparije o vračanju nazaj v naravo ne delujejo več, bi mar šel kdo od vas živet nazaj v jame, lovil sabljezobe tigre in se oblačil v kože? Pa če kdo noče seksat, hvala bogu, že tako je preveč folka na tem planetu.
the wall: priporočam ti, da jih ignoriraš.
ostali: vi pa njega.
jaz pa vas 😉
Zdravo, naravno spolnost ima na zemeljski obli le pribložno 2% ljudi, pa še ti so povečini pripadniki “primitivnih” plemen, ki nimajo okvare vegetativnega živčnega sistema in mehanizma za spontano doživljanje orgazma. V Ljubljani imaš zelo dobre terapevte vegetoterapije,ki do potankosti obvladajo svoje področje dela. Obrni se na njih in tvoja anomalija bo izginila.Vsako zdravo živo bitje je sexualno, saj je že delitev celice v telesu sexualno dejanje.LP
Mene pa čudi, da ga tako napadate. Na starševskem čveku je cel kup žensk, ki trdijo, da bi s seksom najraje že zaključile, ker so itak seksale samo zato, da so dobile otroke, zdaj pa “morajo” seksat, ker jih partner sili v to.
če si najdeš eno tako, super. Samo problem je v tem, da je verjetno aseksualnosti dosti manj, kot pa bi si človek mislil. Verjetno je pri večini žensk, ki jim ni do seksa, vzrok treba iskati drugje.
ti si vse podrekala
one ne seksajo ker majo poln k… vsega in ker majo po možnosti še seksualnega invalida doma, jih pa ni malo k so tut same take
Sama sreča zanj, če je nima. Vera je bullshit.
Ne vem, zakaj se vsi tako spravljate nanj? Tu se spet vidi, kako ljudje ne sprejemate drugačnosti.
Če je aseksualen, je aseksualen. In če nima potrebe po seksu in ne bo nikoli seksal, je to njegova odločitev. Ma ne, drugi tu že delate ne vem kakšne filozofije na temo, zakaj je aseksualen. A je kdo kje videl v prvem postu, da sprašuje, zakaj je aseksualen? Ker jaz ne vidim. Zato ne vem, zakaj vse te pridige. Po mojem ima bolj razčiščeno v glavi kot vsi tukaj, ki pametujete. Meni se the wall zdi čist kul fant.
Ne the vall, zate to sploh ni težava! Si pa kar nekaj neugodnih situacij tukaj sprožil in nekaj ljudi spravljal ob živce, pa sem se odločil, da ti napišem sledečo ugotovitev:
TEŽAVA SI TI SAM! Pa veš, zakaj?
Zato, ker imaš isti sindrom, kot vsi oboleli za hipohondrijo:NOČEJO SE ZNEBITI SVOJIH NAMIŠLJENIH BOLEZNI,KER POTEM NE BI VEČ MOGLI Z NIČMER DOVOLJ UČINKOVITIM VZBUJATI POZORNOSTI PRI DRUGIH LJUDEH!
Kar lepo še naprej neguj svojo “aseksualnost”….
Vučko želodec se mi je obrnil, kdo si ti da tako pluvaš? Mislim da si ti sam ena velika kupica SVOJIH TEŽAV, ki bi jih lahko začel zdaj takoj reševat in ne verjamem da bi bil do konca svojega lajfa z njimi fertik.
Verjamem oz. vem da obstajajo aseksualni ljudje, imam znanca ki mi je zaupal da to je in njegova punca (skupaj sta že nekaj let) mi je to na drug način tudi povedala. Prav tako sem gledala odajo o aseksualcih po tv, je pa res problem teh ljudi ta, da se o njih dosti ne govori, ne ve, premalo študij.
Vendar kdor zanika aseksualnost, lahko potem avtomatsko zanika homoseksualnost ali biseksualnost in tako dalje.
Je pa dosti žensk tekom časa postalo aseksualnih, sploh ob slabih ljubimcih hitro postanemo aseksualni ;). No to biti ob nekom aseksualen ali bit človek, ki nikoli ni imel spolnih odnosov, ga sekusalne reči sploh ne zanimajo in niti potrebe nima po njih je čisto nekaj drugega.
Vsem, ki ste me podprli iz srca hvala.
Vučko. Že to, da je zate aseksualnost bolezen… se ti vidi, da sploh nimaš pojma o čem govorimo.
Vučko ti je podal sindrom, ne bolezni. In to po mojem mnenju zelo prav.
In da si prepameten bi pa dozdaj lahko že spoznal.
Prepameten jaz ali neprepameten. Dejstvo je, da vse to kar govori Vučko nima veze z aseksualnostjo. To, da jo meče v takšen koš kot jo.
no, zdej bi pa že res lahko nehal, tlele se kregaš z vsemi. če ti ni do f…. ti pač ni in kaj zdaj?
uživaj v svojem lajfu, če ti ni tut pri drugih stvareh koža premajhna in daj mir.
Strašni ste … težko vas je bilo brat.
The wall, vsa čast, da se ti je dalo ukvarjat.
Mogoče bi moral poleg tega, da pišeš članke, posnet še videospot, kot npr. tale proti homofobiji. Imaš tako in tako isti problem – vse kar je drugačnega, folk takoj, da ‘tega ni’ ali pa ‘to ni normalno’:
joj ste obupni….pa kaj hudiča ga napadate, jaz mu verjamem da je aseksualen, zakaj pa ne bi bil, saj ne tem svetu je veliko ljudi ki so na nek način “drugačni” od nas in to ni nič narobe….prepričan sem, da boš našel neko dekle, ki si tudi ne želi dol dajat, si pa želi bližine, ljubezni-NEKOGA IMETI RAD-Z NEKOM ŽIVETI LEPO V SOŽITJU-BREZ PREPIRANJA, in imeti tudi otroke.Fajn se je dajat dol, ampak če nekomu to ne paše, mu pač ne paše in ta človek ima prav gotovo nekje partnerja, samo najti ga mora in THE WALL je prišel sem na forum prav zato, kar jaz razumem.
Joško. Super post. Res si dobro zajel bistvo vsega skupaj. No. v bistvu… zakaj bi lagal. Res je- Potihem upam, da bi našel kakšno osebo tule na netu, ki bi bila motivirana za “kaj več”. No… Mislip pa da je aseksualno osebo veliko lažje najti na spletu.
Joj ste navalili. Dečko je pač aseksualen. V bistvu ne slišim prvič za ta tip človeka, poznam eno gospo, ki je bila aseksualna, odkrito je o tem govorila in umrla je kot devica v pozni starosti. Seveda so potem prihajale govorice, da si je itak izmislila, da ni seksala in bla, bla, bla. Dajte ljudje že enkrat dojet, da obstajajo drugačni. Ja niste jih vajeni, jih ne vidite, ko pa se vam pokažejo, pa jih nočete videt in jih napadate, obsojate in prepričujete v svoj prav.
The Wall upam da boš našel to kar iščeš. Vso srečo!
Pa še nekaj. Mnogo je takih, ki niso aseksualni, pa ne znajo uživat v spolnosti, ker nimajo razčiščenega lastnega odnosa do spolnosti in so obremenjeni z nekimi družbeno pogojenimi stereotipi, ti pa ga imaš in si definitivno na boljšem.
Si pac zguba casa, ki sta ga tvoja starsa vlozila v tvojo vzgojo.
Shit Happens.
Forum je zaprt za komentiranje.