Najdi forum

Aseksualen sem

Haha, zdaj mi hočete podtakniti že, da se sam s sabo kregam, samo da mi boste dokazali, da pri meni ni v redu nekaj in da je aseksualnost kao nek problem v meni…mah … bullshit.

Kregam se s tistimi, ki aseksualnosti ne razumete in ne sprejemate. Če ste prav opazili je bilo nekaj takih, ki so mi podobni. No…zakaj se pa z njimi ne kregam, ali drugače, zakaj njim ne težite, da so geji, da nimajo počiščeno pri sebi, da ne vem kaj.

Ja, če bi bili vi tako pogumni, kot se delate bi se na tisti link prijavili pa tam pametovali, kako 25000 nima nečesa pri sebi pošlihtano.

fantek, samo en nasvet imam za tebe; preden se trkaš po prsih pred celim svetom in trdiš, da si aseksualen, daj, pejt se enkrat ornk in dobr pos*****, da boš sploh vidu kako to zgleda, pa potem povej; si želiš ali ne.
tut jst sem do 25.leta trdila zase isto kot ti zdejle…ampak, dejstvo je, da si pri 20 še praktično otrok, ki očitno rad raziskuje. pa ni s tem nič narobe, jaz sem bla ista, in v tistem obdobju me tut ni noben prepričal. do prve izkušnje spolne.

sprobaj 1x. pa boš vidu, najslajših 12 sekund na svetu…

kaj se maš sploh s kom za kregat.če maš tok poštimano po glavi, kaj te boli k….. za nas ostale???

tuj si nam po svojih navadah in očitno nas ne zanimaš ne ti, ne unih 25.000 tebi podobnih.

uživaj življenje – svoje in se brigaj zanj in zase
zanimalo te je mnenje ostalih, slišal si ga in kaj sedaj želiš? ni glasba za tvoja ušesa, pa jebi ga. nikol ni v lajfu vse tako kot bi hotli. samo to ni razlog za posiljevanje drugih s svojimi navadami in ostalim.

jezen si, to se čuti in itak, da ti ne verjamem, da ti je koža tok zlo prov koker trdiš.

en nasvet… naasexuality.org so tudi po 50 let stari ljudje, tako da nehaj s tem. Do spolnega odnosa mi ni in me tudi vanj ne bo nihče prisilil. Bog ve kak je blo s tabo. Verjetno te je tip pustil, ker nisi hotela seksat.

fantek, ti sploh nisi očitno zastopu. do 25.leta sem tudi jaz zase trdila da sem aseksualna. zdaj pa vem, da zagotovo nisem. v sex me ni nihče prisilil, prostovolno sem rekla da bom probala, in sem, in je blo supr.

eh..pa ti kr neki bluziš, dej fantek, runn along to your mummy…

Fantek, kot da veš koliko sem star…

p.s. Če si si sama želela probat, potem pa nisi bila aseksualna.

saj si povedal kolko si star!!

tebi pač res niso jasni osnovni principi. teb se tut kurac pri mastrubaciji nebi dvignu če si nebi zaželel sexa!

Malce spremljam to temo in se mi zdi, da je namenjena le in samo samopotrditvi nekega ega. The wall je pač drugačen in iz tega črpa pozornost ter se hrani s svojimi travmami, kot nerazumljen romantični pesnik.

S stališča psihoanalize aseksualnost ne obstaja, obstajajo pa zelo partikularne seksualnosti. Nekoga lahko vzburja nekaj, kar je zelo daleč od nekih kulturnih ali družbenih konsenzov seksualnega. Običajno je to zakopano globoko v podzavesti in zabetonirano s specifičnimi travmami, ki pa jih imamo v taki ali drugačni obliki in intenziteti itak vsi, vsaj t.i. pripadniki “zahodnoevropskega kulturnega prostora”.

Velik odmik od kulturne definicije seksualnega običajno kaže na zelo specifično psihologijo posameznika. Vsekakor pa v aseksualnost odpiralca te teme ne verjamem, saj že onaniranje na tem forumu kaže na narcisistično seksualno ugodje ob prejeti pozornosti.

opala, a mamo tle enag k se spozna na psihologijo oz psihiatrijo? Dobro povedano!!!

B U L L S H I T ! ! !

Ne, aseksualnost ne obstaja. Samo 25 000 ljudi na mednarodnem forumu. Ne, ne kje pa. To je isto, kot da bi rekel ne vem… da homoseksualnost ne obstaja.

pustite že to temo na miru, ker ste skoz pri enem.

Ti kar išči samopotrditev. Sem prepričan, da obstaja tudi mednarodni forum “Moja tašča je vesoljc” s še večjo obiskanostjo, pa misliš, da to kaj dokazuje? Pač se ti ne dvigne na ženske, moške, živali, mrtvece in druge bolj ali manj deviantne oblike, za katere smo “domenjeni”, da spadajo pod seks. V redu. Ne samo to, ob pomisleku na seks ž žensko doživljaš tesnobo oz. odpor. To pač kaže, da maš svojevrstno psiho in da te verjetno vzburja ne vem, lubje borovcev v jeseni, pa tega ne boš nikoli pogruntal.

Samoomejevanje in samopotrjevanje skozi forume te ne bo pripeljalo nič bližje k sprejetju samega sebe. Spolnost je bližina, verjetno najbližja bližina in zahtevati od neke osebe, da bo za vekomaj s tabo brez tega je vsaj zelo sebično. In ne, tukaj ne govorim o Cosmopolitan / Men’s Health definiciji “Kako jo zadovoljiti v 5 korakih”.

Pa kakšna samo potrditev. Ta forum ni samopotrditev, ampak samo dodatna potrditev. Jaz sem za to, da me spolnost ne zanima vedel še preden sem sploh zvedel za ta forum. Bil sem prepričan sam pri sebi, šele potem sem naletel na forum in se na ta način dodatno prepričal. Nisem razblinil dvome. Samo še pika na i.

Veš kaj pa jaz mislim, na osnovi tega, kar sem prebrala in kar si napisal? Da si en navaden otrok ali pa kak frustriran moški, ki sploh nima dejanskega življenja, zato ima posledično preveč časa in domišljije, da provocira ljudi s takimi neumnimi forami. Odrasti ali pa pojdi na kak drug forum s takimi neumnostmi. Pravi recept bi bil, da ignoriramo takšna sporočila, ker niso resna, zato pozivam vse k temu :). Če bi bilo pa to res, pa sploh ne vem kak problem imaš, kupi si kakšno lutko, ki te bo prenašala in problem je rešen ;).

bullshit

Ne razumem zakaj ljudje, ki ne verjamejo v aseksualnost sploh berejo ta članek, ki ga je napisal the wall. Enostavno ignoriraj, ne pa da ga tukaj napadaš ker je nekaj posebnega. JE čisto isto, kot bi šla napadat tetraplegika, ki se ni zmožen braniti in ni sam čisto nič kriv da je tak.

Mene osebno seks ni zanimal dolgo časa, dokler nisem našla ta pravega fanta, ki je sedaj tudi moj mož, vendar sama sebe ne bi uvrščala v to skupino. Verjamem pa, da bo to zate v prihodnosti problem. Ni veliko ljudi z enakim problemom kot si ti zato boš težko našel punco, ki bo bila pripravljena spočeti otroka v epruveti. Sicer pa, svet je majhen. Jaz sem rabila jt na drug konec sveta da sem našla ta pravega. 😀

Mogoče bi se pa mogl uprašat, kdo ima večji problem… the wall ali ljudje, ki rabijo seksat 5x dnevno in ni važno s kom. Po mojem da bolj tisti drugi.

Aseksualnost gor ali dol, levo ali desno…

Najbrž boš imel problem najti partnerja/partnerico, ker takih ljudi ni ravno veliko.

Prav tako mislim, da bi ti precej koristilo nekaj posvečanja samemu sebi, predvsem svojim razlogom za ugotavljanje lastne aseksualnosti in pogleda na svet. Zakaj? Zato, ker tule izkazuješ precejšnjo nesigurnost oz. agresivnost do tistih, katerih mnenja ti niso všeč – kar je ponavadi posledica občutka ogroženosti. Tega pa se je za kvalitetno življenje koristno znebiti.
In računaj da bo trajalo preden ti uspe. Take zadeve vzamejo vsaj 10 let.

Zanima me pa, zakaj si se usmeril na ženske? Če si aseksualen, bi najbrž za partnerja ravno tako lahko imel moškega s podobnim pogledom, saj je spol najbolj pomemben ravno v seksualnem pogledu. In kolikor razumem, je ta zate precej nepomemben?
Hočem reči, da karakterne lastnosti, ki te privlačijo lahko obstajajo pri ljudeh obeh spolov, fizične pa najbrž (po mojem razumevanju tvojega pisanja) niso zelo pomembne.

Če bi prebral moj članek, potem bi vedel, da si lahko asexual straight, asexual homo, asexual bi.

PA GA NISI; PAMETEN SI PA 100 NA URO IN VSE OBVLADAŠ IN TI ČLANKA SPLOH NI TREBA PREBRATI; ANE…

Folk, ignore him!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close