Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Homeopatija Artritis

Artritis

Pozdravljeni!

Moj oče ima že nekaj časa diagnozo artritis in zadnje čase se to obolenje precej boleče pojavlja na členkih prstov na roki. To je precej moteče in zanima me, če je možno tudi homeopatsko zdravljenje, saj je uradna medicina dvignila roke, češ da je prestar (68 let) in se ne da pomagati. Ker je precej aktiven (kljub letom) bi bila vsaka pomoč dobrodošla.
Hvala za odgovor in lep pozdrav!

Spoštovani,
Napredoval revmatoidni artritis je za homeopatsko zdravljenje trd oreh. Kjer so spremembe kronične in organske, se kaj dosti ne da narediti. Sklepa, ki ima zelo deformiran sklepni hrustanec, se tudi s homeopatijo ne da obnoviti. Boljši uspehi so v zgodnejših fazah bolezni, ko je vnetje aktivno in spremembe še niso ireverzibilne, tedaj se da bolezen tudi popolnoma pozdraviti.
V poznih fazah bolezni, ko bolezni ne moremo pozdraviti, pa se vseeno da dobro blažiti potek bolezni. Predvsem dobro blažimo bolečine, tako da je potreba po analgetikih bistveno manjša, velikokrat sploh odpade.
Vsekakor tudi v tej fazi bolezni vašemu očetu priporočam, da se obrne na izkušenega zdravnika homeopata, ki mu bo zelo verjetno lahko pomagal.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

Spoštovani,
Naši triletni hčeri so po poškodbi roke (padcu, longeti in oteklemu zapestju) diagnosticirali JIA. Je možno JIA pozdraviti s pomočjo homeopatije?
Klasična medicina to zdravi z ubijalsko škodljivimi tabletami, obenem pa nismo čisto prepričani, če je diagnoz sploh prava.
Za kakršenkoli nasvet vam bom zelo hvaležna.

Lep pozdrav,
Saša

Pozdravljeni,
JIA se da precej dobro zdraviti, še posebej, če ga ujamemo dovolj zgodaj, tako da toplo priporočam kompetentnega zdravnika homeopata.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

New Report

Close