Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Ariel, persil, rex, Teaed…..?

Ariel, persil, rex, Teaed…..?

Ali tudi vam na cunjah po pranju še vedno ostanejo madeži ? Pa se mi drugače ne zdijo hudo trdovratni, ampak skoraj vsako cunjico z malo večjim flekom, moram oprati dvakrat. Uporabljam Persil ali Ariel. Je kriv prašek?
Uporabljate kakšne druge praške, s katerim ste bolj zadovoljne?

Jaz uporabljam za bele Prašek Ariel, za temne cunje pa tekoči Ariel prašek. Če je kaj poflekano pred pranjem našpricam z Super 10 (mislim, da je od Goldna) in je ok (večino grejo fleki ven – kakšen pa tudi ostane)… Po mojem ni nič odvisno od praška – če je madež res trdovraten ne bo šel ven z nobenim praškom…

PS.: Še to – nekajkrat sem uporabila tudi Vanish, pa mi ni spral niti ENEGA madeža!!!!!!!!!! GRRRRRRRRRR!!!!!!!!

LP

nika

Dash je najboljši prašek. Jaz se spomnim, ko sem uporabljala Persil in Ariel, da sem imela na perilu madeže, posebej na barvnem perilu npr. hlače bluze itd. Sedaj je perilo lepo dišeče.

Dobro se z dobrim vrača:-)))

Ali ni Dash za dojencke prevec “agresiven”. Vem sicer, da je verjetno najboljsi prasek na nasem trgu, vendar si ga kar ne upam uporabljati, ker ima nas pikec ze itak probleme s kozo…

LP!
kati

Pri nas Dash uporabljamo od prvega dneva(rojstva) in do zdaj 21.mesecev ni nobene alergije. Aja tudi mehčalec uporabljamo od prvega dneva in je vse OK.

se strinjam z Eviko

Jaz k Persilu dodam “BELI-ON” in je perilo veliko bolj belo.
lp

New Report

Close