Najdi forum

arhitekt-stajerska

prosim za naslov kaksnega dobrega arhitekta na stajerskem.
potrebujem nacrt za individualno hiso

hvala in lp

pišite mi na mail [email protected] za kontakt arhitekta, ki se ukvarja z načrti po naročilu.

Ingra, Gornja Radgona

ema, sem vam pisal na email

pa-pa ali ste vi delali nacrt pri ingri?

lp

Ja, nam so pri Ingri naredili individualni načrt. Smo bili zelo zadovoljni.
Res so nas opozorili in nas spraševali za takšne stvari (če bi imeli to ali ono), ko mi niti pomislili ne bi da se da naredit oz. da jih rabimo.
Smo 5 mesecev (je že toliko?) v hiši in se počutimo super.

meni so pri ingri rekli da pride individualni nacrt 3500 eur, kar je dalec najman od vseh ostalih zato spresujem ce je bilo vse ok.
koliko casa pa ste potrebovali od ideje pa do zaklucka projekta?
ali ste ze pred sestankom z njimi vedeli tocno kaj zelite ali so bile ideje vecinoma njihove.
mi bi imeli klasicno moderno hiso , vendar v njihov katalogu nisem zasledil nic takega kar bi mi odgovarjalo, zato mezanima kako je kaj z idejami pri njih ali se drzijo bolj svojih tipskih nacrtov ali imajo tudi sveze ideje

hvala lp

tudi z najine strani vse pohvale Ingri (individualen načrt, čisto nič podoben kateremu od njihovih tipskih)

Mi smo izhajali iz enega njihovega tipskega načrta.
Nama je bila ena že zgrajena hiša v naši okolici na zunaj všeč, sva vedela da je njihov načrt in sva se podala k njim. Sva imela tudi njihov katalog, vendar nama nobena hiša ni bila zares všeč.
No, potem smo izhajali iz načrta tiste hiše, katera nama je bila všeč, vendar smo vse notranje razporeditve spremenili in naredili popolnoma nov načrt.
(zaradi nosilnih sten, ohišja, inštalacij…).
Res pa imajo ogromno idej in te sprašujejo ali bi to ali ono.
Točno več ne vem koliko časa smo čakali, vem pa da ni bilo dolgo. Srečali pa smo se menda ene tri krat.

Joj, bi morala dobit kakšno provizijo – za reklamo.

Felix, bi mi lahko poslala načrte svoje hiške. Me zanima kakšni so;) Ker meni od Ingre niti en tipski načrt ni bil všeč, vsi so si zelo podobni in preveč klasični.

Pozabila sem napisat, da me zanima, kakšne načrte pa naredijo, ko se malo bolj potrudijo in naredijo individualen načrt.
Sem opazila tudi pri Mariji Nardin, da je isto – tipski načrti: nič posebnega, individualni pa čisto drugačni, moderni..

New Report

Close