Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Aptamil, Milumil, Conformil????

Aptamil, Milumil, Conformil????

Kmalu bomo začeli z gosto hrano, do sedaj sem dojila (5 mes.). Katero mleko naj uporabim za pripravo kašic ipd. (razen svojega, če ga ne bo dovolj)? Zakaj toliko različnih vrst – v čem je razlika?
Hvala!!

Mi smo na Milumilu. Smo kar zadovoljni. Razlika mislim da je v tem, da je Milumil malo bolj nasiten kot Aptamil. Otrok ima večji občutek sitosti. Conformil pa je namenjen tistim, ki veliko polivajo, bruhajo in podobno.
Mislim da je tako.
LP

Če ne misliš opustiti dojenja, potem najbrž niti ni potrebno, da kupuješ adaptirano mleko. Obstaja namreč cela vrsta kašic, ki jih pripraviš s prekuhano vodo, (že vsebujejo adaptirano mleko).
LP
TISA

no, naša tistih milupinih ne mara, je pa bebi kosmiče od kolinske, ki jih naredim z humano
sicer jo še dojim

Živjo!
Sama sem hčerkici ponudila Milupino kašico z okusom banane, ki se pripravi le z vodo. Še danes, pri skoraj devetih mesecih ima zelo rada to kašo, vse ostale pa odklanja (Hippove jo kar “stresajo”!) Ker so lahko adaptirana mleka odprta le okrog tri tedne jih boš težko porabila, predvsem v začetku, ko otroci le poskušajo posamezne stvari. Jaz sem uporabljala svoje mleko za npr. koruzni zdrob, špinačo… Sva pa ravno včeraj s prijateljico skupaj kupili Pikomil in si ga razdelili na pol – tega bom morda lahko porabila. Drugače pa se še vedno najraje dojiva, tako da velikokrat pripravim po mojem prepričanju super obrok, ki pa ga nato le poskusi in se raje doji…. Uživaj s svojim malčkom! LP majda

Marjanca ima kar prav, sicer je pa o tem že veliko napisanega. Pobrskaj malo nazaj.

Točne informacije dobiš tudi v trgovini Kolinska

prodaja Milupa 472 16 59
industrijska prodajalna 472 15 11
(kjer je vse ceneje)

LP

lep pozdrav dona.

mi smo uporabljali conformil(ker je po aptamilu in pikomilu bruhala-dojila sem samo 10 dni),in morem rečit da se je super odnesel.ni več bruhala tudi zvijalo jo ni,in je prespala celo noč ker se je do sitega najedla.

lep dan

Conformil je predvsem za otroke z krči in nezrelim črevesjem.

Miša P.

Jaz sem dojila samo tri tedne, potem pa smo poskušali tisoč in eno vrsto mleka. Najraje ima Pikomil, s katerim mu sedaj pripravljam tudi kašice. Rad pa je imel tudi od Hipp-a. Hipp ima tudi super sadne kašice, ki jih pripravljaš z vodo. Conformil pa je idealen za tiste ki veliko polivajo. Moj je po Humani veliko polival. Nazadnje sem poskusila Pikomil in tako smo ostali pri tem.

Veliko užitkov pri pripravi.
Lep pozdrav

New Report

Close