Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina Appenzeller planšarski pes

Appenzeller planšarski pes

Smo lastniki appenzellerja, psička je stara 3 leta. Kot je že napisano, polna energije, igriva, ima močan karakter, tako da je potreben bit kar strog, da ni vse po njenem – nekontrolirano lajanje in skakanje. Všeč mi je, da nima želje po potepanju, se vedno drži doma, tudi divjad je ne zanima zelo.
Ker ima toliko energije se dosti igramo, mečemo frisbi, žogice, ki jih prinese nazaj. Zelo rada ima bližino ljudi, ne mara biti sama, tako da nas vedno spremlja. Na primer lahko gre po kakšnih ozkih strmih stopnicah, kar ni običajno za pse, samo da je zraven :), nikoli ni zaprta v pesjaku, samo kdaj jo damo na verigo, če vidimo, da se je ljudje bojijo, je pa to predvsem odvisno od reakcije ljudi, na primer otroke ima zelo rada in ni nikoli problema.

Potrebuje veliko naklonjenosti in ljubezni.

Srečno!

Tudi mi imamo psa ki bo kmalu star 1 leto in se bi kar strinjal o karakterju kakor je napisala bridgett.
lp.

Tuudi mi ze nekaj casa spremljamo, sicer skromne novicke o appezellerju, pa nas zanima, kje bi se ga dali videt v zivo. Sin odrasca insedaj mogoce res bolj resno pogledujemo in si seveda tudi vedno bolj zelimo psicka. Ce kdo ve za kaksno leglo, lepo prosim, lp

Spremljajte statistike za pasje razstave in pojdite pogledat če boste videli da je kak prijavljen (običajno je statistika nekaj dni pred razstavo).

Na strani KZS imaš objavljena prijavljena legla. S tem da se najprej pozanimaj, kje ne kupiti psa ali kje ja in zakaj.

New Report

Close