Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Stomatologija Splošna stomatologija apikalni ostitični proces

apikalni ostitični proces

Lep pozdrav,10.3 sem bila pri oralnem kirurgu za odstranitev zaostale zobne korenine 26,po samem posegu nimam težav rana se lepo celi. v izvidu mi je kirurg zapisal da gre pri meni za apikalni ostitični proces da priporoča rtg slikanje zoba 25 in ustrezno zdravljenje….zanima me kaj je to apikalni ostitični proces in kako poteka zdravljenje le tega,pri svojem zobozravniku sem naročena šele aprila. Naj omenim še to da že ene tri mesece me pa boli grlo po levi strani in me tudi špika v levem ušesu,mogoče je to povezano kaj z tem? Najlepša hvala za vaš trud in odgovor

Suzana

Pozdravljeni,

spec. kirurg je očitno pri branju rtg slike zasledil apikalni proces na zobu 25, kar pomeni, da vam bodo morali ta zob endodontsko zdraviti. Kako to poteka najdete v našem forumu, če uporabite brskalnik. Ta proces pa zelo verjeno ne vpliva na vaše težave z grlom in ušesom.

Srečno.

*** dr. dent. med. *** Zobna ordinacija Prenadent *** tel. 040 934 000 www.zobozdravstvo-prenadent.si *** www.informacija.net/zobna-ordinacija

New Report

Close