Najdi forum

Veste za kakšno agencijo ali pa privat, ki bi imeli v sezoni za oddati kakšen apartma na Krku (za dve družinici, ali pa eno, ker se lahko stiskamo) po čimnižji ceni. Če veste, prosim za telefonsko.
Pozdrav.

A ja, lahko tudi na otoku Cres, Lošinj.

http://www.siloturist.hr/ (preverjeno)

pa srečno, Polde

A poznaš Šilo ? A se poleti tam kaj dogaja ali je bolj pusto ? Pa plaže ?
Slišala sem, da tam zelo piha in da je mrzlo morje tudi poleti.
A poznaš mogoče Punat ?

LP,Kaja

Šilo, jako neprimeren kraj za mlade in starejše, ki iščejo hrupno zabavo. Zelo priporočam mladim staršem in starejšim, potrebnih miru in čistega zraka. Veter? Včasih nekaj burje (poleti redko), večinoma jugo in topel maestral, morje pa poleti doseže tudi 25 st.C. Je pa to vas s cca. 150 prebivalci, dvemi trgovinami in štirimi bifeji in tremi restavracijami. Plaža je večinoma kamnita, ponekod prodnata in peščena, predvsem pa zelo urejena. Imaš pa tudi varianto skritih kotičkov, kjer pač počneš kar počneš…:).

Punat poznam pa samo po surfanju in marini, tako da ne bom blefiral. 🙂

Pa lep pozdrav, Polde

Hvala za informacije.Na internet straneh agencije Estee zgleda super.Boljše pa je zvedeti iz prve roke.

Lp,Kaja

Men osebno je bilo zelo vsec v Pinezicih. Tam so skoraj sami Slovenci, po vecini Dolenjci. Vasica je majhna z dvema trgovinicama in umirjena. Tudi apartma za 8 oseb je v lepi hisi, zelo urejen in cena je v redu. Mislim da imajo letos 15000 SIT na dan.
ce niste prevec “picajzlasti” glede plaz in ni pomembno da je zraven bar, tus, … je to za vas ok. Sicer ste pa lahko cez dan tukaj, se kopate, zvecer greste pa v Malinsko ali v mesto Krk. Mi smo to delali, ce smo si zazeleli malo ziv zava. Drugace smo pa zvecer raje kaj spekli na zaru, kartali, se zabavali…
Nam je bolj vsec da je vse bolj preprosto.
Apartma je odaljen od morja cca 700 m, vendar se da zapeljati do plaze. To pocnejo vsi, ker je pac ta obmorski pas in je zato vasica malo bolj umaknjena.
Priporocam vam res ta apartma za 8 oseb, ker je velik, v prtlicju in ima izhod na teraso z zarom. Je zelo lepo urejeno. Samo ce se boste odlocili, morate kar kmalu poklicati, jaz sem rezervirala pred kakim mesecom in so imeli ze kar dosti rezervirano.

Tel je 07 30 66 061 – ga. Slavka

New Report

Close