Najdi forum

aparat

lep pozdrav!
pišem v imenu brata,ki na eno uho nič ne sliši,na drugo pa tudi malo slabše.
končno smo ga prepričali,da smo mu kupili aparat,ker brez njega se res nisi mogel pogovarjati z njim.zdej točno ne vem katerega ima firma je siemens,a ga noče več nosit,ker se ga nikakor ne more navadit in pravi da ga zelo moti.je pa tisti aparat,ki se da v uho-krogec-nič nima za uho.
zdej pa vas prosim za nasvet,kakšnega bi mu nabavili oz. kaj priporočate da je o.k. denar ni problem,samo da bi ga nosil.
hvala in lp

Spoštovani!
Ali je bil morda na avdiogramu in pri pregledu pri specialistu? Ta bi moral vedeti, kateri aparat je zanj najbolj ustrezen, prav tako ima tudi možnost izbire med različnimi proizvajalci in digitalnimi aparati. Vsekakor pa priporočam obisk pri zdravniku, le tako bo zagotovo našel najbolj ustrezen aparat. Osebno vem, da že sama napačna izbira aparata povzroča velike težave in odpor do nošenja. Večina aparatov pa bolj ali manj ojača tudi zvoke iz okolja, torej nezaželjen hrup, kar celo preglasi govor sogovornika.
Čeprav so zadnje čase slušni aparati tako rekoč na vsakem vogalu trgovine, to ne prinaša prave rešitve za težave s sluhom.
Za dodatne informacije sem vam na razpolago.

Prijazen pozdrav!

Pozdravljena Mojca, sam tudi nosim aparat že od otroštva, in sicer na obe ušesi, vam svetujem obisk svojega zdravnika, da vam napiše napotnico za pregled oziroma merjenje avdiograma za pridobitev aparata, ki bo prilagojen vašemu bratu, nikakor pa na silo kupiti njemu aparat, ker uho ne bo preneslo močnejšega aparata, kar bi vodilo k okvari. Svetujem vam nakup aparat WIDEX, ki ima sedež na Resljevi blizu glavne avtobusne postaje in ima zelo dolgoletno tradicijo na področju slušnih aparatov glede ostalih znamk je pa vprašljivo sigurnost, da socialna pokrije do vrednosti 80 tisoč tolarjev za en aparat, nadstandardni aparat je treba doplačati razliko. Svetujem vašemu bratu, naj se počasi navadi na aparat, ki se bo prilagajal okolju in pogovorom med ljudmi, vsak dan bolj malo, če se bo navadil, bo lahko z veseljem nosil aparat. Srečno!

New Report

Close