Najdi forum

antidepresivi in antipsihotiki

Torej jaz sem stara 14 let (skoraj 15). Pišem sem, ker me zanima če sem edina s to težavo. Torej že skoraj dve leti sem na zdravilih antidepresivi (asentra zjutraj) in antipsihotik risperdal (zvečer). Problem je v tem, da ne morem jokati, čeprav sem kdaj žalostna in želim dat ven iz sebe čustva, fizično nemorem. Rada bi se kdaj zjokala, ker mi bi to res pomagalo ampak enostavno fizično ne zmorem. Ali ima kdo kakšne nasvete ali podobne izkušnje? Hvala, da ste prebrali in lep vikend.

Lp morska deklica

Pred dnevi je umrla ženska, ki je bila svoj čas najbolj pomembna in čislana ženska v našem okolišu. Sama se je držala na visokem nivoju, rada je bila le v visoki družbi. Njen mož je imel visok položaj in poskrbel, da je imela vse urejeno s pomočjo služkinje in vrtnarja. Dobila sta hčerko in njihovo življenje je bilo pravo razkošje.

Potem se je hčerka poročila, dobila moža, otroke in se odselila. Mož ji je umrl. Ostala je sama v razkošni hiši, vendar se ji je zdravstveno stanje slabšalo in so jo dali v dom. V domu je neprestano objokovala svoj dom, toda zdravstveno stanje se ji je kar slabšalo in kmalu je imela veliko diagnoz in nič si ni mogla sama pomagati. Slabela je, ni mogla jesti, ni mogla govoriti, le ležala je in hujšala.

Tako stanje je trajalo nekaj mesecev, dokler ni od bolečin umrla.

Mar v takem primeru ni boljša evtanazija ?

New Report

Close