Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija antidepresiv – bupropion

antidepresiv – bupropion

Spoštovani uporabniki tega foruma, že večkrat sem se tukaj oglasila, še zmeraj iščem rešitev za svoje težave…pa me zanima, ali je kdo od vas za svoje težave (FM in SKU) že poskusil zdravljenje z antidepresivom bupropionom. Gre za enega tistih, ki ga lahko predpiše samo specialist, ne pa osebni zdravnik, in – menda te ne naredi tako otopelega, ne zmanjša se želja po spolnosti itd. Učinkuje pa z dvigom energije, splošnim boljšim počutjem itd… kot naj bi vsi ad-ji pač.
Skratka, moje težave: potrtost, huda utrujenost, brezvoljnost, zmedenost, močne bolečine, predvsem v vratu, zadnje čase opažam tudi, da mi mnogo ljudi gre na živce …, da sem vzkipljiva.
Sem se že zdravila za depresijo, a rada bi poksuila nov AD, ker gre pri meni za resno, globoko in že več let trajajočo težavo, ki kakovost mojega življenja v zadnjih letih zmanjšuje za 80%. Mlada leta – adijo, kdaj bom zaživela, pri 80-ih? Stara sem 33 let, imam partnerja, ki ve za moje težave, a ker je tako zaljubljen, tega ne razume tako …, mi pa vsekakor stoji ob strani, čeprav mu težko razložim, kaj pomeni, ko se ne morem niti dvigniti s postelje zjutraj, ko zgubim zanimanje tudi zanj …
Skratka, verjamem, da je kdo od vas že poskusil z AD-ji, predvsem me zanima ta specifičen …
Ker pri FM sem sicer zasledila, da se nikjer ne svetuje uporaba AD …
Hvala, Mici

New Report

Close