Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? antidekubitusna blazina pretrda

antidekubitusna blazina pretrda

Ogledujem si “antidekubitusno” blazino Medigo, ki se da kupiti v Sanolaborju ali pri Medigu.

Zanima me ali pretrda za tiste z majhno telesno težo in pomanjkanjem maščobnega tkiva in mišic?

Vem, da bi bila najboljša tista na vodo ali vsaj debela ameriška na zrak, ampak 2600 eur nimam, ker pridejo še drugi stroški. Poleg tega pa je nekaj naročeno in ima za priti, ampak do takrat me zanima, ali si je kdo izprobal to zračno z kompresorjem iz Sanolaborja ali Mediga? https://www.sanolabor.si/si/medicinski-pripomocki/antidekubitusna-posteljna-blazina-s-kompresorjem-gm-105-medigo

Ena prodajalka mi je povedala, da bo ta 6 centimeterska pretenka za stalno ležečo starejšo gospo, ker so zaradi veliko faktorjev zelo velike možnosti, da bo dobila preležnine. Ponudila mi je 4 kose po 650 eur, ali vsaj enega. Zaenkrat sem ji nabavila 4 antidekubitusne blazine z spominsko peno od Scandinavia, ampak me skrbi, da je čez nekaj časa pretrdo. Prijetno je ko se uležeš ali usedeš, ampak čez eno uro ne vem kako je pri starejši, tanjši koži. To se mi zdi bolj zračno kot Medigova vzmetnica, ali se motim?

Jaz imam tako blazino že 4 mesece. Imam manj kot 60 kg in se mi blazina ni zdela nikoli pretrda. Sicer se da tudi nastavljati trdoto blazine – jaz jo imam na minimum. Imam sicer malo drugačno enoto, ki napihuje blazino, ker sem blazino dobil na naročilnico (zdravniško).

Tako da, če potrebujete blazino iz zdravstvenih razlogov pojdite do svojega zdravnika, se pogovorite z njim o vaših težavah in dobite lahko naročilnico za blazino, ki je potem brezplačna.

New Report

Close