Jaz sem lani kupovala enkrat enega, enkrat drugega, sploh nisem vedela, da je kakšna razlika.
Letos sem si kupila Vishyjevega in mi je zelo v redu, nič ni potrebno masirati, le namažeš in to je to. Tubico imam že kar nekaj časa in celulita tudi skorajda ni več, kremice pa je še kar nekaj.
Nič nisem pomagala, pa vseeno.
Predlagam ti da ne uporablajš gela, ker nima takega delovanja kot ga ima recimo ( Afrodita – cimetova krema, ki je primerna za v salone). če ti pa ni ovira denar se raje obrni na Colistar, ker ima za vsak predel posebej razvito kremo ( zadnjica, noge, prsa…) Ta zelo pomaga. Če je celolit zelo viden je najboljše, da se veliko giblješ in piješ veliko vode, ter uporabljaš to kremo, katero sem ti napisala.
Imam izkušnje s to kremo.
Vsa leta sem uporabljala Vichy…čudovit. Letos poskusila z Afrodito…tudi super. Sedaj sem pa že dva meseca na Collistar-ju. Najprej hladilni gel, sedaj močan serum za večerno nego. Dražje, a odlično.
A sama še zmeraj trdim, da lahko imaš kremico za jurja ali pa deset, pa ti ne bo nič pomagalo, če se zdravo ne prehranjuješ, ne spiješ veliko vode in se ne giblješ..
Kremice učinkujejo samo v kompletu s tem, poleg tega pa največ pripomore proti celulitu redno vsakodnevno knajpanje, masiranje s sisalovo rokavico in šele nato vmasirat kremo. Brez tega nobena kremica ne bo učinkovita, je samo pika na i celotni negi.
Lepo se imejte!!!!
Imam zelo dobre izk. lani sem uporabljala obe kremi skupaj s hlačami, namazala in oblekla sem se vedno preden sem šla telovaditi.
Na začetku sem bila skeptična, ker je pač Afrodita, a moram reči, da so bili rezultati super, tudi sedaj sem jo začela upor. in mislim, da bo vredu Moraš biti le vztrajen in strikten, pa masirati je potrebno vsakič ko vtiraš.
Srečno
Afrodite nisem probala, sem pa letos veliko (mesec zjutraj in zvečer) masirala z naravnim anticelulitnim gelom herbio z izvlečki guarane, zelene kave, paragvajskega čaja in virginskega nepozebnika. Nad samim gelom sem navdušena, ker ne pušča kože packaste, sploh pa se je struktura kože presenetljivo lepo popravila, glede na to, da vsebuje zgolj naravne sestavine, tako da ga priporočam vsem.