Najdi forum

Anti-nikotinski obliži!

Prodam anti-nikotinske obliže 5700 SIT (drugače pridejo 15.000 SIT) za eno škatljico po 7 obližev, so iz tujine.

Meni so pomagali, vendar sem jih naročila preveč.

LP Tina

No to pa je vesela novica, da jenekomu upelo končati prej s kajenjem preden je porabil vse obliže. Sedaj pazite na recidiv(ponovni zagon odvisnosti od tobaka), ta se prikrade tiho, zato je potrebno biti pozoren in poiskati pomoč pri katerem od prijateljev ali znancev, ki vam bo lahko tedaj, ko boste začutili ponovno potrebo po tobaku tudi ustrezno svetoval.

Hvala,

vedno sem govorila, da enkrat bom nehala in ta dan je prišel čeprav s pomočjo obližev…eno gonilno silo sem potrebovala.

LP

Halo! Mal sem pozna, samo zanima me a imaš še te obliže za prodat?
Jest bi to mela!

Kje v tujini pa se dobijo ti obliži? Pri nas jih menda ni. Koliko časa pa “drži en tak obliž? V lekarnah imajo menda samo nicorete, ki lajšajo odvajanje. Nekaj sem slišal tudi za zyban. Ali ima kdo izkušnje s tem?
LP Ladislav

Zdravje je vse

Se opravičujem za zapozneli odgovor, obliži so še na voljo, le da imam samo še 4 škatljice (za en mesec). Lahko pošljem samo eno škatljico za probo. Lahko jih pošljem po pošti z odkupnino.

Obliži se dobijo v Angliji, Češkem, Poljskem…v Italiji sem jih iskala pa jih ni bilo. Meni jih je predlagal osebni zdravnik.

Škatljica vsebuje 7 obližev za vsak dan v tednu. Jaz sem jih menjala zvečer po tuširanju. Uporabljala sem pa prvo stopnjo (imam tudi samo prvo stopnjo), ker sem pokadila cca 20 cigaret na dan. Sestavine v obližu pa ne vsebuje nikotina, zasedajo pa receptorska mesta in s tem telo zavajajo, da je prejelo nikotin.

Opozorilo:
obliže ne smejo uporabljati osebe s srčnimi in ledvičnimi problemi.

Lp Tina

Cene in ostalo si lahko ogledate na http://www.antinikotin.com/index.php?id=5

jaz imam samo drugega proizvajalca obližev, delujejo pa vsi na isti sistem.

Lp Tina

Nikotinski obliž najbolje pomaga če si ga zalepiš preko oči da ne najdeš tobaka.

Pijem pusim i devojke rusim!

Ali so primerni tudi za mene, ki sem 5 tednov noseča? Do sedaj sem bila kadilka-ne zelo vztrajna, ampak vseeno. Sedaj bom s kajenjem prenehala, pa bi rada nekaj, kar bi mi na tej poti pomagalo…oziroma, da me ne bi več vleklo nazaj…

New Report

Close