Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! ansambel duo Limit

ansambel duo Limit

Prišlo je tisto leto, ko bo tudi mene obiskal tisti mož Abraham. Zaenkrat glasbo še izbiram in še nimam točno določenega. Najbolj me je prepričal duo Limit. Tudi po forumih sem prebral da sta za poroke odlična, zdaj me pa zanima, če ju je kdo že imel za praznovanje abrahama in kako se je obneslo? Nekaj sem prebral, da tudi to obvladata, bi rad še koga slišal iz prve roke za sigurno.
Hvala za pomoč

LP
Janez

Kmaluabrahamovec, preverjeno! Svetujem ti ta dva fanta res boš dobil maksimalno za dokaj ugodno ceno. Nam sta pričarala res odličen večer, na katerem ni manjkalo nostalgije, veselja in norije. Z eno besedo OBVLADATA!

Jadranko s Kranja.

Midva sva jih imela na poroki,in vem da ste brali da so za poroke super samo povem vam da če bi kdajkoli potrebovala živo glasbo bi 100% njiju prosila,sta zeeeeeelo prijazna in prilagodljiva+ špilata res fenomenalno.

Nekaj sem bral o njiju in sta baje nekdanja člana skupine Plamen. Te skupine se kar dobro spomnim ko so zmagali v Blažkini oddaji Orion na RTV. Takrat vem, da so v oddaji naredili super žur. Žal ju pa v živo še nisem slišal.

Jaz sem ju slišal v živo in vam povem, splača se. Zelo smo uživali, res nepozabna zabava.

Rad bi se zahvalil temu portalu, ki nudi ogromno dobrih informacij. Prav tu sem izvedel za ta duo, ki mi je pričaral res nepozaben in prisrčen večer.
Hvala še enkrat vsem portalovcem.

Pa še jaz…..Tudi sam sem imel na praznovanju 50 letnice duo limit in bilo je resnično super in nepozabno.
Poleg limita je bila tudi hrana in postrežba res 1A, tako da so bili gostje zadovoljni do zadnjega.
Priporočam vsem, ki še iščete ansambel za praznovanje. Limit sem kontaktiral kar preko te spletne strani:
http://glasba-poroka.webs.com/

Srečno vsem

Milan Cih

To sta navadna lažnivca in hinavca! Če nimaš podpisane pogodbe, te 1 teden pred poroko odfučkata in greta špilat kam za večji denar.

Pa kaj si ta dva tukaj reklamo delata…to ne spada sem!

Jaz sem jih imela za poroko in sva bila oba zadovoljna. Bilo je super! PRIPOROČAM!

Nama sta lani en teden pred poroko odpovedala! Tolko o tem koliko sta dobra in profesionalna in oh in sploh!

Ja ne vem kakšne izkušnje si imela ti, samo jaz lahko samo rečem, da lahko ta dva fanta ob vsaki uri povabim na kavo, ker tako kot sta onadva speljala moj večer…res nepozabno.

Tudi jaz sem že bil na zabavi z DUO LIMIT,
lahko rečem da je čisti play-back,…
harmonikaš niti harmonike ne obvlada tako kot se spodobi,…
raje harmonikaša ki obvlada harmoniko kot pa DUO,…
na teh forumih pa se verjetno sama dajata reklame,…
Z njimi smo bili zelo nezadovoljna tudi na osmici v Grahovem Brdu,….
Če iz Ljubljane prideš na tako osmico,…in greš nezadovoljen domov,..
verjetno se ne boš več vračal,…toliko v RAZMISLEK

Pozdravljeni

Kakšna bolj sveža izkušnja z duo Limit? Videla sem, da kar veliko špilata po Sloveniji. Je kakšna novejša izkušnja iz prve roke? Sta še tako dobra? Hvala

New Report

Close