Najdi forum

Hčerka je stara 15 let, 159/45.Od novembra 2004 se zdravi za anoreksijo. Oktobra 2005 je samovoljno prekinila z zdravljenjem takrat je ima 48kg. Januarja je prišla na 43,80; bila je hospitalizirana in v enem tednu je pridobila skoraj 2 kg. Vsak teden ima kontrole, vednar stanje po mojem mnenju ni nič boljše, saj je spet shujšala z kilogram. Preden gre na kontrolo poje nekaj več, da je teža približno enaka kot je bila ob odpustu. Ker ne sme telovaditi, je zelo živčna, uči se stoje, popoldonsko malico zaužije pokonci, doma “kuri moščobo”(telovadi).Ker jo v kontroliram postane histerična. Nobena hrana ni prava, pije izredno malo in o teh stvareh se noče pogovarjati. Sama sem psihično zelo na tleh, saj ko jo silim jesti je “ne nebom”. Lepo vas prosim za nasvet, kako naj ji pomagam. Tedesnko hodi na kotrolo na pediatrijo, enkrat mesečno k psihijatru, trikrat je bila na skupini, ki je na 14 dni.

Po mojem imate čisto zgrešen pristop. Tudi sama imam anoreksijo in poudarek na kilaži ne pelje nikamor. V ozadju so večji problemi. Ko se ti enkrat rešijo, hrana pride sama po sebi.

New Report

Close