Najdi forum

1.
obstaja št. za anonimni klic na policijo. ali mislite, da klicatelj res obstaja anonimen, glede na to, da so taki telefoni, ko pokažejo številko klicatelja? in če kaj sporočiš na 113, ali lahko izsledijo klicateljevo št.? jaz ne verjamem v anonimnost, ker sigurno pridejo do tel. št. pač..ne zaupam pajkanom.

2.
kaj uporabljate oz. obstaja za sredstvo, ki ubija ali prepreči, da bi se pajki, muhe, pajčevine idr. “zgnezdile” v hišah? ker poleti vsak dan nagajajo.

3.
na prva tv reklamirajo, da lahko brezplačno testiraš vodno posteljo. kako to mislijo? pošljejo mi, sprobam in če nisem zadovoljna, jim vrnem? kdo plača potne stroške? ste že probali? ali je kakšna potegavščina? kolk pa sploh to stane?
in kaj mislite o tisati vodni masažni kopeli, ko tisto blazino s krogi, luknjami položiš na kad in nastane masaža, sproščujoča ali groba in izmenjajoča se? za 20.ooo sit? ali bi se dalo kaj podobnega napraviti doma?

4.
mislite, da mi slovenci lahko špilamo kakšne tv igre po telefonu, kar imajo drugi tuji programi, npr. nemci, avstrijci, madžari, hrvati… vam ne fali kakšna taka slovenska “nagradna” oddaja?

prisrčna hvaležnost za VSE odg. in prav lp vsem.

držite se!

cmoki-cmok, elia

>obstaja št. za anonimni klic na policijo.
Res je.

>ali mislite, da klicatelj res obstaja anonimen, glede na to, da so taki >telefoni, ko pokažejo številko klicatelja?
Vsak ISDN telefon ti pokaže številko klicatelja. To ni nič novega.

>in če kaj sporočiš na 113, ali lahko izsledijo klicateljevo št.? jaz ne verjamem v anonimnost, ker sigurno pridejo do tel. št.
1. Zakaj bi moral bit pa anonimen, če kličeš 113? Razen, če nimaš slabih namenov… če pa nisi nič kriv in prijaviš nesrečo ali kaj podobnega, pa hvala bogu, da se potem ve, na koga se obrnit. Očividci se potem kar zgubijo… Sicer te pa vprašajo kdo kliče in od kod.
2. Mobilni telefoni (mobiteli), pa itak oddajajo signale, ko kličeš 113 tudi če imaš številko prikrito. Nisi vedela?

Za muhe, komarje in pajke – RAID in omelo (metla za ometat).

Teh vodnih postelj ne poznam, lahko pa pogledaš tele:

Verjetno misliš igro prek telefona kot je King of the hill? Pa da ti drago zaračunajo minute? Ne hvala, jih je cel kup free na on-line na netu.

Lp, Lady L

kje pa je ta free – on-line na netu..bi prosila za točen naslov.

pa vas ne moti, da morate vsak dan likvidirati pajke oz. pajčevine, pa muhe in komarje ubijati, ko ti ne dovolijo spati?

hvala.

pa te naj ne rečejo, da so dobili anonimno prijavo, klic, če vidjo št. klicatelja, saj ga izsledije po št. in potem ni več anonimen, kakšna glupost je to? če pa nočeš, itak se ne predstaviš, ker ni obvezno, a če te izsledijo, je brez veze ta anonimnost, ki sploh ni to.

pa kliči iz govorilnice. kje je tu problem??

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Meni na misel ne pride, da bi likvidirala pajke? Zato ker oni meni likvidirajo muhe, komarje in ostalo golazen.

he, he, sploh komarje imajo radi…

Seveda lahko….

Pa veselo špilanje!

Anonimno je anonimno. Tudi če vidijo številko, jo ne posredujejo naprej in klic kot tak, se obravnava kot anonimen, tako da te ne veže nobena obveznost več, zaradi kasnejšega mogočega pričanja in podobno. No, izjema bi bili kakšni umori in podobne zadeve, terorizem, torej take prijave, kjer bi te najbrž poiskali, ampak še vedno se lahko sklicuješ na anonimnost in to ti morajo tudi zagotoviti in po želji pustiti pri miru. Prav pa je, da tudi anonimni klici niso skriti, saj so na ta način preprečene razne zafrkancije … saj razumeš. Anonimno je lahko tudi na 113, ampak po bontonu je lepo, da se prej tudi predstaviš, pa ti noben ne bo moril, če kaj prijaviš in želiš ostati anonimen za kasnejši postopek.
Če pa prijavljaš koga iz žlehtnobe, zavisti in podobno potem pa se imaš kaj bati če nisi anonimen … no ja, tvojih podatkov ne bodo posredovali tistemu ki ga prijaviš, brez skrbi, če ne lahko tožiš in dobiš.
In še to, anonimnosti ni

New Report

Close