Anonimnost pa to…
Malo prej sem prisla na idejo. Zdaj bom se ribica, ker bo itak kmalu prislo to, da bo vsak imel samo en nick. In takrat si ga bom spremenila.
Spoznate pa me itak po pisanju… vedno se isto smejim (zdaj se ne bom), pa lepo pisem (mislim, redko se zgodi, da bi malo postajercila moje pisanje) in nikogar ne nadiram:) no, sala-mala,….
torej, dokler ne bo primoz zrihtal registriranih nickov, bom Ribica*.
cau.
Meni se zdi popolnoma brez potrebe, da si sploh spreminjas nick, ker..to si ti..lep nick je pa se ti si zares prava ribica..malo je takih..
Ej..pa tut ta mi je bolj vsec..
Cavchy !!!
Takaltak se boš s pisanjem izdala…prej al slej. Ni treba spreminjat.
Po mojem tudi da ne, RIbica*… Te ze tko poznamo pod tem nickom in ce ga kar naenkrat ne bi blo vec, bi ga prav zares pogresali. Pa se po stilu pisanja bi te prepoznali, tko da res brez veze spreminjat…
Ostani se naprej tko vesela Ribica :*
Hm…draga moja Ribica*, mislim da si pa zdaj zapecatena..in da ne bos sla spreminjat nicka..kr res je..pomisli..zdaj bi nasa dobra, najbdrazja Ribica* izginila, takoj bi se pa pod drugim nickom pojavla nova, vendar tebi na las podobna oseba. No..ti malo premisli pa nam sporoci..Jaz grem pa zdaj ajat..
*nighty night*, Ana
Heh..zdaj sem sele prebrala..da si se itak ze odlocla da bos obdrzala ta nick…
pol je pa itak ql..lepo to..lahko noc
zakaj pa mislite da sem jaz (stari kozel) Ribici posvetil ene lepe sanje “NAJ PADA ZDAJ DEŽ”……ja zato vendar,ker je tako ljubka in simpatična…čutiti pa je,da je polna življenja…..vendar jo nekaj muči…..saj koga pa ne, a ne……
mimogrede Ana, si že vrnila Ribici peneze……..
Ribca, ne ga srat, dej pust tastar nick, jest te sagurn ne poznam 🙂
Plizz ne ga spreminjat, sploh zaj ko sn zvedo da si shtayerka pa še iz Mb (Jupiii, jaz tut) :))
ok, vsi, ki ne sledite temu kar pisem; preberite tisti post, ki sem ga naslovila na:
sasota, sunShine, miskolina, ano in klemenka! tam dobite vse potrebne informacije:) da se ne bom ponavljala….
Joze; dobro si postavil vprasanje na koncu:)
Lifti:) lepo, da si !shtayerc!:) (kako crkovanje te mas to??:)))
ok, zdaj pa letim vse teme prevohat, ker je kar veliko novih…
cau.
Daj razkuri se, naj ti da keš nazaj. Ni hujšega, da ti keri ne vrne keša!! Sam ne posojam in si ne izposojam. Boli me!
Eh, to se malo zezam. Sičniki pa šumniki pa te fore, kr tko mal neki. :))
hihihii, ancica banancica mi bo ze vrnila:) sicer pa vem kje je doma:)
Pa se opravičujem za prvo razkrinkanje :((( ….
KU SI HARD PETRA:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Forum je zaprt za komentiranje.