Najdi forum

Anonimnost pa to…

ZA FORUMCE – FORUMKE 🙂
No, ker imam z vami dober odnos:) in se ne rada kregam, vam javljam, da si bom kmalu spremenila nick, ker me je nekdo (!tisti, ki je ze ve! in jaz sem se posojilnica za to osebico:) 🙂 malo zaj****, in me je razjezilo, predvsem zato, ker sem nick ze enkrat spremenila, ker me je izdajal (izpeljanka iz imena)….
no, kmalu bom (ne vem se kdaj, nenapovedano) odplavala in prisla na sceno z novim nickom:)

zato, kdor bo zavohal, da sem jaz, proooosim, bodite diskretni in ne pisite nekaj kar bi me razkrilo.
FORUM JE ANONIMEN – PROSIM.
ok?
hvala za razumevanje.
cau.

Ribica* !

Se enkrat se ti iz dna srca opravicujem da sem te (nenamerno) izdala… Oprosti..bom pazila od zdaj naprej..
Ej..kaj pa..a bos meni vseeno zaupala nov nick??? 🙂
Sicer pa..sej te bom itak prepoznala…
OK, ne bom vec nic pisala da te ne bom ki spet zaj****.
Sorchy se enkrat..
Aja..pa hvala da si mi denar posodla.

LP, Ana !

Od zdaj naprej ne bom vec nobenih osebnih stvari omenjala , ki bi te lahko razkrile…

Hvala tebi in tisti visji sili, ki ti je v mozgancke poslala bistvo mojga posta:)
Da bi ti nick zaupala??? hihihihi, baby, dream on:)
saj vem, da me bos prepoznala, a tega ni treba naznanit na forumu:) mi lahko osebno poves. ok? ok.
cau:)

Ja ja valda..
Moram hitro vsem povedat..paznja, paznja !!!…
Ma ne bom te izdala..mi je koncno potegnilo ja..

A je tebi v resnici ime Brigita?

Ej Ribica*, kaj ti je toliko do te anonimnosti? Verjemi, da se vecini forumcev se sanja ne kdo si, saj smo vsi iz razlicnih krajev, pa tudi ce kdo ni, ni receno, da te je pogruntal.

Klemenko:

Ime mi je Špela, ki malo dela in je zato debela.
Rada hodim v kino, stopim na pasjo mino in sljukam dobro vino.
Imam fanta, ki me binca kot da sem kanta in za operacijo ne pomaga niti Karanta.
Od vas se kmalu poslavljam, novi nick nabavljam in nic vec v reki ne kraulam.

vasa zvesta Ribica* je doma
Pri potoku 3
3333 Ribja vas
Ribija

*slovarcek:
pasja mina: drek,
Karanta: kreditna kartica,
kraulam: plavam

Ribica je odplavala….

Ma ja saj vem… samo pac, tu sem kot divji konj:) brez uzde… pisem to in ono… pa npr. nocem da mi kak sorodnik (ko diha za ovratnik pri racunalniku) potem preverja kaj pisem, bla bla bla… pac tako mi je.
saj bo oni drug nick lep:) nezen:) kot jaz:) hihihii

Bora Đorđević, je napisal enkrat eno kratko, ki se je spomnim vsakič, ko preberem tvoj (stari) nick. Ker se poslavljaš, jo bom povedal, ker potem se je ne bom več tolikokrat spomnil.

……….ajde upali šibicu, da ti vidim ribicu…………

hihihhi:) in kaj pomeni tukaj “ribica”?

Ej, Lojzka, kar obdrži nick ribica. Prisežem, da ne bom izdal, da stanuješ na Ljubljanski 33 v Mb (tel 090 54 54).

hihihihihiii.

Točno to, kar misliš. (ti, ti!)

hehe

OK, ce je tko, pa naj ti bo!:)) Sej te bomo najverjetneje prepoznali po tej tvoji neustavljivi energiji, ki jo izžarevaš in vsem veselju, ki je v tebi… Pa izberi enega lepega, OK?:)
LP, Petra

Caki malo!!! kako pa ves kaj mislim??? mislis ono ribico, zlato, ki plava v bucki (akvariju) a ne? saj si mislil to, ha? ha? ha?

Veš, da mi bo prav žal, če boš res menjala nick.

🙂

Pa meni tudi… Bom pogresala Ribico* 🙁

Vesta, zdaj pa razmisljam ali bi ali ne bi spremenila… bom vidla…
meni je vsec ta nick…:) poznate me, z novim pa bi bilo kot da sem prvic tukaj – spet na novo graditi vez z vami…. 🙂
ne vem, mislim , da ne bom. no, do nadaljnega bom se Ribica*, ce pa se bom kr naenkrat spet malo premislila, potem pa vam seveda javim, da sem nov nick:)
cau.

Ribica ti si zlata. Veš, mi na tem forumu te imamo prav radi. Kar ostani, to kar si.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close