Najdi forum

Moj problem je pa takšen. Da me je zelo strah, da jaz stvari vidim drugače kot vsi ostali ljudje. In bolj ko si pravim da to ni mogoče, da vsi vidimo enako in v sebi vem da to ne more bit res. Vendar strahu se vseeno ne morem znebit.Kako naj si pomagam, ali je kdo imel že podobno izkušnjo?

Pozdravljeni,

Vsi se kdaj počutimo drugačne in nerazumljene, zato verjamem, da bi marsikdo pritrdil vašemu vprašanju. Res pa je, da je pomembno, kako se s to drugačnostjo soočamo. Če se dobro počutimo v svoji koži potem, nas različni pogledi drugih ne zmotijo oz. nas bolj stimulirajo, da raziščemo še druga možna gledanja na stvari, dogodke. Omenili ste strah in prav ta je tisti, ki nas največkrat ohromi, da se ne spoznamo in sprejmemo takšnega kot smo. Nič ni narobe, če določene stvari vidite drugače kot drugi, saj s tem bogatite svet, slišalo se bo klišejsko, vendar bi bilo zelo dolgočasno, ko bi vsi imeli enak pogled in videnje na stvari.
Predlagam vam, da raziščete omenjen strah tako, da si poiščete sogovornika, ki vam je blizu in mu zaupate. Z pogovorom se vam bodo gotovo razjasnile marsikatere stvari, ki jih zdaj ne vidite.

Lep pozdrav,

Tanja

New Report

Close