anketa
Bila so tudi obdobja suše,ampak tudi obdobja zajcev:)).
:)))))))))))))) Katarinca nalaga:))))))))
pa zakva to delate folk?:)))) a ni brezveze?
Torej nimata zabeleženo, KOMU je prišlo?
v bistvu sem nega štela za 2-krat, torej dneve, če bi štela št. konkretnih sexov, bi bila številka= 16! Bravo!!! Poleg tega sploh ne vem, če lahko vse te sexe štejem, ker vsem ni prišlo, smo prej končal…
Seksa pa…
vračam lepe pozdrave in želje…
Čudna statistika in čudno razmišljanje. Vsem ni prišlo, ker smo prej končali?????
Bolj slab poskus, da bi se ven zmazala. Meni se podoba jebačice, za katero se predstavljaš, ne sklada s podobo dekleta, ki jo je po toliko izkušnjah še vedno strah moških. 9 kurcev pa še vedno živčna? Ne bi rekla.
nisem nobena jebačica!
prej nuna
:)))))
lp ajs
P.S. ej drugac si pa ti precej na kratko nastelana a katarina? Prec se razburis…
taka pač sem!
– 3
– kdo bi vedel? Si ne delam več črtic:))
Ne, bebec.Eni seksamo zaradi ljubezni ne pa da bi se hvalili z orgazmi.Bejž si ga nazaj drkat,dej.
Hvala. Sicer pa, če seksaš zaradi ljubezni, mi ni jasno, zakaj si moraš to pisati in voditi statistiko. Jaz namreč tega ne delam.
junci nadebudni, sam jezik vas je. Govorite kot da živite v seksualni revoluciji. Še daleč vam manjka do tega. Pravi pomen seksualne revolucije je v tem, da imaš partnerja, ki ga ljubiš in imaš z njim krdelo otrok:)
tako da, molčite ,sej ne veste kaj blebetate.
Katarina je pa fejst deklica (jo poznam) zato ne skepajte prehitro.
kupujete si pripomočke za spolni akt kot so: vibratorji, razna mazila, droge in živali. Reveži ste vsi skup, potrebni terapevta ali pa spovedi. Pol se pa deklice odločamo za splave oz. umetne oploditve, ker ni več trubadurjev in gentelmanov. Samo namakal bi tist kos pocsanega mesa. pfej, cici, pfej
:)))))))))))))….dobro jutro tudi tebi….:))))))))))))
ja veš, saj sem te spoznala, pa tut vem, kdo ti je povedal, da sem tu gor! Sam zakaj tako grd vzdevek???
še mal, pa bo stotka!!!
Forum je zaprt za komentiranje.