anketa
ha ha ha ha ha ha…tale je pa vrhunska….
Draga Lena z zvezdico. Povprečje je pač povprečje. So boljša leta in slabša leta. Kaj bom še dodal pa ne vem. Čeprav ti lahko zaupam, da lahko že danes če hočem dodam peto pa mam mir za celo leto…
1. 1
2. neki čez 300 (si piševa zvezdice na koledar :)))
Srecko s 30, prav imaš…zakaj ne bi užival……ti privoščim…če se kavica danes ne bo obnesla…hop v lov za novo…:)
Zvezdica vsakokrat, ko njemu pride, ali ko pride tebi? Ali ko oba zaključita?
8
1500+
22
Je pa res dosti cudna kombinacija Katarina in brez zamere, absolutno premalo sexa.
Imaš ti kaj časa? ; )
Srečko…..imam, ampak mislim, da nisem zanimiva zate….
Zakaj pa tako misliš?
prvič……moji statistični podatki so drugačni kot tvoji…torej…..nisem tip tvoje ženske…
drugič….verjami mi, da bi te minilo, ko bi me zagledal….
tretjič ni, ker se konča pri drugič….
Zvezdica za seks, pride tistemu ka pride, saj ni važno.
Imaš prav, ni važno. Pa delata različne zvezdice?
prvič……statistični podatki moji, ali “mojih” žensk nimajo veze
drugič……če ti tako rečeš ti bom verjel
tretjič……to ni prostor, kjer bi te sploh vprašal, kaj je na tebi tako narobe da bi me minilo
četrtič…..sploh pa ne pričakujem, da bi to sploh povedala
petič……imej se skrajno lepo, ne glede na versko pripadnost, raso, spol in zunanji videz…
vztrajnost je lepa čednost!
Ne.
Tale katarina je men mal čudna. Po en stran se skoz neki hval, s kom je, kolk je, kdo jo vse peca, v temah o seksu jo najdem v “vseh” vrsticah, po drugi strani pa govori, da je živčna zraven tipov. Jest ji ne verjamem vsega, sploh pa se tistim, kt dobijo dost fuka, ponavad ni treba tolk hvalit.
Grega ti si pa ZELO, ZELO aktiven!!!
Ponavad je tko…pes ki laja ne grize… :)))
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
nizki udarec :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Pa dejmo še mal računat, a ne, katarina.Če si s tistmu iz Lipe 5x in še 1x naslednji dan, nam ostane še 6 prostih mest in osem tipov, hmmm, zares zares čudno razmerje. Mogoče gre za računsko napako ali pa nekdo načrtno skrbi za popestritev foruma.
Forum je zaprt za komentiranje.