Najdi forum

točno!Ti bi moral biti moj psihiater!

no, sej tut jaz te nimam namena spoznat, ker si itak prestar zame. Kot si že ugotovil, fotra že imam!

Vodnar, a te tale Katka spet mal zaj….?

blabla… Jest ti lahko pomagam samo z mojimi izkušnjami iz katerih sem se nekaj naučil… Kot prijateljska pomoč, zato pa so forumi…

hihi tale forum je da best, vodnar pa tudi in katarina za povrh!!

lp ajs

hehe….prokleta pijača!!

1. 2
2. ja velikrat, na začetku mogoče še šteješ pol pa nehaš :)))

KAr se pa tvojga razmerja tiče se mi pa zdi, da to ni nč narobe, jih boš velik sprobala, pa se boš že pr enmu ustavla k bo najbolši od vseh :))
Ampak dobr za 25 let, če pogledam, da jih mam jst tud tok. Čeprov ne vem kaj več odtehta, velik tipov pa mal seksa al v mojmu primeru sam dva pa že kr precej uric užitkov pa orgazmov:)

LP P.

Se strinjam!!

Če bi midva kar koli imela, sploh ne bi bil prestar, ampak ravno pravi. Ti ne rabiš še enega fotra, ampak pravega dedca! Če si seveda taprava punca! Mater, devet let starejši, pa že tvoj foter… Al se boš kar naprej z mulci ukvarjala?! Odrasi že enkrat!

Spoznati te pa nimam namena zato, ker sem že oddan!

Kako se razumeš z očetom?

1. 8
2. Kakor s kjerim. S temlem 8im fullllkrat
3. 30

In zakaj postaneš živčna? Kaj tako groznega se pa lahko zgodi?
Škoda, če bi ugotovila, kaj ga lomita s fotrom, bi ti bilo marsikaj bolj jasno!

Če bi pri 25. letih samo 12x, se res ne bi hvalil 🙂

Zanimivo vprašanje?!

A se tebi zdi čisto nemogoče, da sta poročena?! Kljub temu, da je sprobala samo enega…

1. 3
2. ne štejem
3. 24

hja res je malo čudno,to se pravi, da si s tipm šla v posteljo potem si ga pa n
nagnala ali pa je bilo obratno

1.2

2.zelo veliko ne štejem

ajs, v pričakovanju tudi tvojega odgovora te prisrčno pozdravljam!

Firbec! In ti prisrcno odzdravljam! :))))

lp ajs

:))))
in kaj to pomeni?

da ne odnehaš :)) ???

lp ajs

A to so tri lubice (med katerimi ti ena zganja probleme), pa tvoja najdražja, k te je na čevelj dala…..štiri torej…….a še ena manjka do povprečja in nam boš o njej še kaj lepega napisal ali za to leto zaenkrat velja štiri?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close