Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja ANIMATOR NA ROJSTNODNEVNI ZABAVI

ANIMATOR NA ROJSTNODNEVNI ZABAVI

Res sem vprašanje postavila že na drug forum, ampak saj ne beremo vseh, kajne; no k stvari, trije štirilertniki praznujejo rojstni dan in starši bi jim radi priskrbeli animatorja, da bi bilo vse malo drugače, saj veste, druge igrice, prosim vas za kakšen nasvet, posebno dobrodošle so vaše izkušnje. HVALA!

Preverjeno odličen je čarovnik Grega – dobite ga na tel. št. 041/786 230.

Animira otroke, poje pesmice (skupaj s koreografijo, pri kateri plešejo tako otroci kot starši), čara in igra (ima oder, lutke, ipd.).

Ko smo mi praznovali, sem si zamilsila prostor, kjer bodo uživali otroci + Grega in manjši prostor, kjer bodo starši. No, na koncu so vsi (otroci in starši) sodelovali v “predstavi”.

Fantastično!

Pa cena?

Pokličite in vprašajte – je zelo odvisno od tega, za koliko časa, kaj in kam se je treba pripeljati.

Tu Alja, hvala za nasvet;
Cena v januarju je za 45 minut 35.000, decembra pa je bila 60.000, zelo drago se mi zdi, je pa menda zelo dober, sam zase pravi, da je rang Romane Kranjčan, izdal je tudi že 5 CDjev z otroškimi pesmicami.

Imajo ti trije štiriletniki (ali kdo od ostalih) kakšno mamico ali atija, ki se preobleče v npr. klovna, pokaže kakšen trik, izpelje tombolo z nagradami, napihne, sicer s kompresorjem, celo kopalnico (sobe imamo prevelike)balonov…
3 ure nore zabave, še sedaj se govori o njej. Mamica pa je bila takrat za 3 kg lažja…
Lp, Titanium

Alja, garantiram ti, da ne laže, res je dober, smo ga imeli lani na enem od večerov, ki jih prirera naša revija Trobentica v naši knjigarni, ej, to le bilo 45 minut totalne zabave, otroci so noreli (da jih nisem mogla niti pod razno pofotkati, vse slikce so bile zmigane :))))

Sicer pa še en predlog, če ste iz LJ – poskusite dobiti 2 urni termin v hiši otrok in umetnosti – za 20 tisoč imate lahko animirano ustvarjalno delavnico (mi smo za 4. Rd delali iz gipsa, za 5 RD pa smo delali viteške maske in kraljevske kronce in potem so se šli viteške igre), prostora je za kar nekaj otrok, mislim, da čisto dovolj za 20 povabljenih, prostor pa je na cankarjevi ulici v lj. lahko pa imate zasebno lutkovno predstavo, mislim, da je ta malce dražja.
glej tu:

T.

Zdravo!

Kakšne cene za neko mini predstavo! So sploh normalni!? Pa če je še kakeršnakoli Romana z 10 CD-ji…mislim…za znoret!!!
Raje kupite otroku lepo darilo, ki ga bo dolgo uporabljal in pokličite klovneso Edito, ki se bo krasno zabavala z vašimi malčki.
Mi smo jo povabili lani za hčerin 5 roj.dan in je otroci še danes niso pozabili- sicer ne dela živali iz balonov, pa ne salt, se pa imenitno zabavajo in rišejo, barvajo obraze, pojejo in smejejo…mami pa ima čas za postrežbo in odrasle goste.
Računala pa je 4.000 SIT…JA, ŠTIRITISOČ SIT NA URO… za dve uri pa 7.000 SIT.
Pa še ful sproščena je bila, se z njimi slikala in pojedla kos torte in ni gledala na uro (ostala skoraj pol ure dalj)…kakor ena izmed njih. Kaj ni TO normalno, ne pa tista vrtoglava cifra in nevemkakšna profesionalnost, ko pa cincin mine 45 min pa- čao ?
Njen mobi je 041/813-399

lp

LP, Mama3m

poglejte se na stran od Sezama, mislim da tut oni animirajo rojstnodnevne zabave

Sten Vilar – špica predstava. Mislim, da je za 1 uro cca 30.000 SIt.ALJA napisal:

> Res sem vprašanje postavila že na drug forum, ampak saj ne
> beremo vseh, kajne; no k stvari, trije štirilertniki praznujejo
> rojstni dan in starši bi jim radi priskrbeli animatorja, da bi
> bilo vse malo drugače, saj veste, druge igrice, prosim vas za
> kakšen nasvet, posebno dobrodošle so vaše izkušnje. HVALA!

Pozdrav!
Stara mama praznuje 80. let in me zanima, ali kdo pozna kakega dobrega stand up komika. Po možnosti tudi pevca (ni pa nujno), ki bi se ga dalo najeti za animacijo/program?
Hvala, pozdrav!

New Report

Close