Mene pa zanima nekaj v zvezi z zgoraj omenjenim fat burnerjem… Imela sem 124 kg, zgubila sem jih že 46… Zdaj jih imam 78, pri višini 158 cm… Shujšala sem s pomočjo operacije, bypass želodca. Pred mesecem sem se začela intenzivno ukvarjati s fitnesom, 3x na teden… Zgubit želim še kakšnih 20 kg pa bom zadovoljna… :)))
No, v zvezi z animal cuts… Vsebuje 9 kapsul… Danes sem vzela prvo dozo… Madoniš je to težko, z mojim majhnim želodčkom… 🙂 Glede na to da vsebuje diuretik je priporočljivo verjetno veliko pit a ne? Vzela sem jih na prazen želodec, kakšnih 15 min za tem pa sem imela zajtrk.. A je to ok? Na škatli piše da se druga doza vzame v razmaku 4-6 ur po prvi dozi… Po forumih berem da bi se naj 1 doza vzela takoj ko vstaneš, druga pa nekje popoldan…. Kaj je bolj prav? A je normalno da se počutim, zdaj po 3 urah malo omotično? Verjetno telo rabi nekaj časa da se privadi? Al kako?
Za vse nasvete hvala že vnaprej… :)))
Hvala Mito… Ampak zdaj sem že 2… 🙂 Pol lahko nadaljujem z dvema na dan?
A na prazen želodec zjutraj je ok? Pa pol zajtrk? No, danes sem vzela 2 dozi v razmaku 6 ur… Ampak zdaj se pa čist ok počutim… :))) Šok je bil samo ko sem zagledala te paketke raznobervnih kapsul… :))) Do poletja bi še rada zgubila teh 20 kg… :))) 4 kg na mesec ni take sile al? 😉
2 dni jemanja animal cuts-a kot piše v navodilih (torej en “paketek” zjutraj na tešče, drugega po 4-6 urah) in sem dobil močno reakcijo – alergijo, ki se odraža po celotnem obrazu, ki je postal rdeč in zatečen.
Z uporabo sem, jasno, prenehal.
Očitno bo v moje “kurjenje” maščob potrebno uvesti dodaten trud namesto tablet …
Ketonska dijeta ni za ljudi, ki hodijo v službo, šolo oziroma delajo še zraven karkoli drugega kot pa 2 krat na dan trenirajo in 5krat na dan razmišljajo kaj bodo jedli. Uredi si raje prehrano in trening pa bo učinek enak.
Mito si sploh ze kdaj slisal za ketone??
mogoce it na beljakovinsko je slaba ideja za take ljudi, ketonska je pa odlicna sploh za ljudi ki so v sluzbi, saj mozgani lahko NORMALNO uporabljajo ketone kot energijo za mozgane.(seveda ni dobro tect vsak dan po 10km na ketonski, etc.)
ti skopiram par studij ce hoces..
@creativa nepr.: zakaj ni primeren za ženske?
Prodam animal cuts. Majkata samo 2 “paketka”.
več info na mail -> [email protected]