Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Arhiv Sociala Arhiv – Sociala Anglija – nastanitev in kakšen uporaben nasvet?

Anglija – nastanitev in kakšen uporaben nasvet?

Ker ima Adria Airways trenutno zelo ugodne letalske karte do Londona in nazaj, sva se z možem odločila, da to izkoristiva.
Ker pa gre le za letalsko karto, midva pa nisva neka “težka turista”, imam preden rezerviram in plačam karte še en kup vprašanj, za tiste ki bi mi lahko pomagali…

Torej … letiva lahko kadarkoli med 15. marcem in 31. oktobrom, s tem, da morava datum izbrati ob nakupu. Planirava seveda nekje poleti. Gre za let Ljubljana – London (letališče Gatwick).

Za nastanitev bi rada izbrala hotel (mogoče še bolje kar soba, ker glede nato, da nameravava čimbolj izkoristiti čas, je bolje da nisva vezana na hrano), ki je ugoden in še vedno v centru dogajanja – nakupovalni centri ipd, hehe.
Kaj vse nama priporočate za ogled, česa res ne smeva zamuditi?
Kdaj so v Angliji poleti razprodaje, mogoče bi se koncentrirala bolj na tisti datum 🙂

…. in še in še …

torej, vse popotnice in popotniki, ki poznate Anglijo, prosim dajte kakšen uporaben nasvet

**************************************************** Jemanje nam polni roke, dajanje pa srce.

se mi zdi nesmiselno planirati potovanje glede na cas razprodaj, ker je se vedno vse predrago.

Po 1. maju bo povratna letalska vozovnica iz Ljubljane do Lonodna 10.000 na osebo:) Se ti bol splača takrt kupt:)

------------------------------------------- Nasmehni se, nekdo te ima rad=)

Od 28.4. leti Easyjet med Londonom in Ljubljano, kar bo po moje se ful ceneje od Adrie:

se sploh ne strinjam s sdf-jem, ker ze tudi sedaj najdejo stvari (ne potrebujes jih tako zelo iskat, da bi rekli da so prej izjema kot pravilo), ki so mnogo cenejse v Angliji kot pri nas, kljub temu da je tam visji standard. Je pa res da je v casu razprodaj na Otoku v skorajda vseh trgovinah in krajih nepopisna gneca in ljudje skoraj dobesedno “norijo”. Je tudi svojevrstno dozivetje, samo jaz sam ga ne priporocam najbolj 🙂

O Londonu in okolici pa je pravzaprav skoda besed, ker je ze bilo toliko povedanega.. poizkusita samo na na tamkajsnih formuih kjer je bilo ze marsikaj povedanega!

Pa lep pozdrav!

Tudi jaz se strinjam s ‘fructal’ – razprodaje so kar pogoste, a se tudi brez njih da najti kaj ugodnega, seveda pa je tukaj tudi ogromno izbire. Tudi jaz se gnecam izogibam ce se le morem… Sicer pa tale Otok ponuja mnogo vec kot pa le nakupe! Toliko je zanimivosti, da ne bi vedela kje zaceti, sploh pa predlagam ogled tudi drugih mest in krajev (in ne le Londona), kot so Stratford upon Avon, pa Edinburgh (tudi Skotska je zelo zanimiva), Chester, Bath… Lepo je tudi ob obali, pokrajini Cornwall in Devon. Pravkar sem prezivela nekaj dni na ‘angleski rivieri’, katere mesto Torquay je nekajkrat vecje od Portoroza (no, zdaj vsaj ni bilo gnece!), predlagam pa Brixam, ki je precej manjse ribisko mestece…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close