Angleščina
Pozdravljeni
Jaz imam prošnjo za vse, ki bi vedele ali poznale kakšno gospo, študentko, ki bi želela mojo 8 let staro hčero poučevati angleščino pri nas doma. Moja hči si zelo želi da bi znala ta jezik a je zbolela tako da sva zamudili vse roke v šoli pa še bolje bi se počutila v domačem okolju, kajti, kljub temu da se pridno uči in s tem nima težav, varstvene tovarišice v šoli ne mara.
Hvala za pomoč
Mojca
Minilo je ze eno leto, tuki gor je ena predlagala za instrukcije ang eno super punco, ki je leta zivela v Londonu, rada bi se ji zahvalila. Tereza ne ve, katera mama jo je hvalila. Hvala za kontakt,.jst sem s tamalem ze obupovala…. Odkar ima tedensko Terezo so njegova ocene top in znanje. Tamali je imel 2 ima zdej 4 v 5.razredu in hcerka v gimnaziji na 3 (osnovka 5) so pa v enem letu prsle na 4. Hvalazena uporabnici za ta kontakt.
Pripisujem kontakt, ce kdo rabi [email protected]. Sama pa prosim za priporocilo koga ki obvlada nemscino. 2 instruktorja ze menjali in je hcerka se vedno 3?
Hvala za pomoc, ce kdo ve.
Tule sem nasla pomoc pred popravcem anglescine za sina,-ena mamica je delila mail od Terezke([email protected]), lani je sina resila popraca, letos nadaljujeta in ima na Poljanah 3 in 4. Ta ista mamica je iskala pomoc za nemscino, ce je nasla kaksno/ega fajn bi prosla, ce objavi kontakt, mogoce mail ali telefonsko.