Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Homeopatija Angina, bezgavke

Angina, bezgavke

Pozdravljeni,

s homeopatijo sem se šele začela malo spoznavati. Imam vprašanje glede hčerke, stare 3,5 let. V soboto in nedeljo je imela vročino (okrog 38°), do danes jo ima nekje do 37. Zraven jo sprmlja izcedek iz nosu, kašelj. Sama bi rekla da je prehal in ji preventivno že začela dajati pulssatilo (rahel gnojni izcedek). Danes sem opazila da ima zatečene vratne bezgavke, hkrati pa izvedela, da v vrtcu razhaja angina. Iskreno me je malo zagrabila panika… ali predlagate, da bi ji lahko pe kaj preventivno dajala. Deklica sicer ne stoka da jo boli grlo, včasih ko jo prašam pa pravi, da jo. Res bi se rada izognila antibiotikom, ki jih je dv šol. letu dobila že 3krat.

Hvala za odgovor.

Pozdravljeni,
preventivna homeopatija ne obstaja. Le v “epidemičnih” primerih, ko se zelo podobna klinična slika razvije v večini primerov, lahko dajemo primerno zdravilo tudi zdravim, da ne zbolijo.
Načeloma pa je treba počakati, da se razvije polna klinična slika bolezni, tedaj je tudi zdravilo najlažje poiskati. Če pa jemljemo že prej kakšna (homeopatska) zdravila, se lahko slika bolezni zabriše in je potem težje najti pravo zdravilo.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

New Report

Close