Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca angina

angina

Spoštovani!

Konec novembra sem prvič zbolela za angino, sedaj drugič, pred tem pa par let nič. Zanima me, kako pogoste naj bi bile angine, da pomislimo na zdravega kliconosca? Ali je morda zgolj naklučje, v tako kratkem času dve angini?
Uživam ospen 1500/8ur 1tbl, in ker smo tik pred prazniki, bi mi kaj zelo škodovalo, če popijem kakšen kozarček vina ali borovničk?

Za odgovor se vam zahvaljujem!

Lp Maša

Pozdravljena Masa!
Prihajajoci prazniki mi ppnavadi asociirajo na sunko, pobarvana jajca, oci in nos pekoc od hrena ter na napade zolcnih kamnov…Kje so tu borovnicke? 🙂
Angina 2x v treh mesecih ni tako pogosto, da bi se vam bilo treba ze vznemirjati, niti to ni tako redko. Poskrbite pa le, da boste ospen jemali vseh 10 dni. Naceloma ne priporocamo jemanje zdravil skupaj z alkoholom, ce pa govoriva le o kozarcku, si s tem ne boste povzrocili trajne skode.
Lep pozdrav!

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

Spoštovani!
S prvim delom odgovora ste me prav nasmejali. Naj vam odgovorim, da ne bo zgledalo čudno. Ponavadi se ob praznikih zbere vsa družina in nazdravimo….saj veste…..domače je najboljše…

Seveda se vam za odgovor zahvaljujem.

Obilo dobrot in vesele praznike želim tudi vam!

Maša

:-))) saj nisem mislil, da boste pijancevali za praznike, bodo pa poleg dobre hrane in domacega prinesli se kaksno kilco…
Vi bi pa do takrat morali biti ze zdravi!
Pa lepe praznike tudi vam!

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

New Report

Close