Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Homeopatija ANGIN HEEL

ANGIN HEEL

Pozdravljeni!

Moja sedemletna hči preboleva že tretjo angino v enem mesecu. Dobila je AB Sumamed. Ker ima hči tudi okvaro na srčni zaklopki si ne upam angin zdraviti samo z Angin Heelom. Zanima pa me ali lahko tabletke dodajam kot pomoč pri zdravljenju. Če se ne motim, je doziranje pri sedemletnikih v akutnem stanju en dan pol tabletke vsako uro, v roku osem ur. Ali je to sprejemljivo ali je bolje, da počakam, da poje antibiotik do konca in potem začnem s preventivno kuro?

Za odgovor se vam vnaprej zahvaljujem

LP Petra

Spoštovani,
Ponovno močno svarim pred homeopatskimi kompoziti, kot je tudi Angin Heel. Če želite moje mnenje, podprto z mnogoterimi izkušnjami, se homeopatskih kompozitov ogibajte za vsako ceno! Dolgoročno naredijo mnogo večjo škodo zdravju kot antibiotiki. Če vas to preseneča, si preberite temo:
Dojenček in škodljivost homeopatskih kompozitumov

Če pa bi hoteli čisto razumeti zakaj, vabljeni na cikel predavanj o homeopatiji, ki jih pripravljam za laike. Prvo bo konec meseca januarja, točen datum pa bom vsekakor objavil kmalu na tem forumu.
Če ima otrok ponavljajoča vnetja mandljev, ga odpeljite k zdravniku homeopatu, ki mu bo individualno določil zdravilo in se bodo težave nehale.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

New Report

Close