Angelsounds – za uporabnice
Včeraj sem dobila Angelsounds in ga je bilo treba seveda takoj testirat. Že res, da sem komaj v 10 tednu in nisem pričakovala, da bom sploh kaj slišala. :))))) No … … in sem pač dala zadevo na najbolj glasno in sem se mal sprehajala po trebuščku. Osredotočila sem se predvsem na predel, kjer imam brazgotino od CR, ker je pač tam zihr maternica … :))) … in res … v enem kotu sem slišala neke zvoke. Izgledalo je, kot neko neenakomerno pretakanje vode (tako nekako kot ko se kopaš v kadi) … ali kot pihanje vetra … :)))))))))) In to je izgledalo nekako tako … da se je slišalo to premikanje … potem par trenutkov nič … pol pa spet.
In seveda me sedaj mene zanima, če je mogoče, da je to dejansko bil naš “angelček” ali sem poslušala samo pretakanje svojih črev? :))))))))))))) Tiste, ki uporabljate ali ste uporabljale angelsounds … a mi lahko poveste kako ste slišale prve zvoke vašega “angelčka”?
Ko slišiš srček je to tako kot bi poslušala svoj utrip samo veliko veliko hitreje.
Pretakanje je pa lahko tako vaš pikec kot tvoja ”čreva” :-)))
Se pa res srček najprej sliši okoli brazgotine. Jaz recimo sem ga vedno slišala na desni strani.
Če kupiš v lekarni gel se pa še veliko lepše sliši kot z oljem, kremo ipd.
Srčka nisem slišala in vem kako zgleda bitje malega srčka (pač .. še iz prve nosečnosti) :)))) … A ma to je treba kaj namazat? :))))))))) Jaz sem delala vse kar na suho … :))))))))))) No … to je pa ko prebereš navodila na hitrco … ;)))) Hehehe …
Sem pa tudi jaz slišala te zvoke na desni strani brazgotine, ja … … Hmmm … mogoče je pa res vseeno “ono” … :)))))))))
Hvala Kitty! :))
Jaz sem ga kupila, ko sem bila v 13.tednu. Je bilo tako, da se je slišalo, ampak tako čisto “narahlo”. Sem pa tudi slišala čisto spodaj nekje na desni strani.
Potem vmes je bilo enih parkrat tako, da sem se mučila tudi 10 min, da sem ga našla!
Zdaj se že dva tedna full sliši :-))) pa bolj “centraliziral” se je naš mali, se sliši prav pod popkom.
Moj možek vsak večer, ko pride v spalnico najprej pravi “daj mi srčka poslušat” :-))) in pol poslušava oba in sva kot dva otroka :-))))))))))
Bugi mail sem ti poslala, upam, da je to naslov, ki ga imaš v profilu.
Pa povej, če se dobro sliši:)
Sej bo, sej bo, potem si pa posnemi in shrani, bo lušno poslušat, čez ene 10 let:)
Cmoka tudi tebi:))))
Pozdravljene.
Dosti sem že slišala o tem AngelSondu, pa me zanima, ali se sliši tudi pri dvojčkih? Sem v sedmem tednu, pa bi tudi sama rada izkusila to veselje poslušanja srčkov doma.
Kje ga lahko kupim? Pisala sem firmi, ki bi jih naj prodajala, pa so mi sporočili, da jih več ne bodo prodajali, jaz pa bi ga tako rada imela!!! Kje ste ga ve nabavile?
Hvala
Anči**
Hahaha … zakaj se včeraj ni nič slišalo … oziroma sem slišala sam tisto premikanje? Zao ker nisem namazala nič vmes. :))) Danes sem namazala (priloženo) kremo in sem prav lepo slišala srček našega malega angelčka. :))) Kar mi je najbolj smešno je to, kako se ono non stop nekaj premika … Pa zaplava malo na desni konc trebuha … pa se zmisli in gre na drugi konc. Hahaha … ma 5 minut ni pri miru. :)))))))))))))))))))
Sam res … kolk je lepo to poslušat. :)))))
Anči … jst sm naročila na http://www.angelsounds.si in sem dobila v roku … hm … računaj … v soboto sem naročila … v torek sem dobila. :)))))) Se pravi … en dva tri. :))) Stane 65€ + poštnina … Vse skupaj me je prišlo 72€ in še malo. Dobiš pa povsod … Baby center, Pikapolonica, Direndaj in še in še … :))))))))
Včeraj me je skoraj kap, ko sem spet poslušala zvečer srček malega škratka. Namreč … vse lepo in prav, ono se non stop premika levo desno gor dol, tako da mu je prav težko sledit … In pol malo za šalo se pomaknem še mal na drugi konec trebuha, da vidim če se sliši še kake druge zvoke in … … saj ne more biti res … slišala sem še en srček. Se pomaknem nazaj, kjer je bil prej … se pomaknem nazaj kjer je ta drugi … in … ne vem no!!! Saj je verjetno kak odmev ali ne vem kaj … ker je nemogoče, da bi nosila dvojčke. Na UZ smo videli sam enega … … pa v družini ni dvojčkov (da bi jaz vedela) … … sam mene je vseeno skoraj kap!!! Sedaj kar ne morem dočakat naslednjega ponedeljka, ko grem na NS, da se še za zihr prepričam.
Sem namreč že enkrat prej slišala srček na dveh krajih, pa sem mislila, da se mi blede. :((((
Punce … kaj menite ve? Je sam odmev?
In kako veš da je bil drug srček in ne en in isti? :-))))
Srček lahko slišiš na različnih deloh trebuha. Če si blizu se sliši bolj, če se obrne pa manj. Ampak sliši pa se:)
Tko da mislim, da si kar vašega škrata slišala samo iz drugega konca. Če je bil pa utrip počasnejši si pa mogoče imela aparatek na popkovini in si slišala tvoj srček.
Ma sej verjetno sem res slišala samo odmev srčka … čeprav se je tako eno kot drugo zelo dobro slišalo in to na recimo 10 cm razdalje. Moj srčke pa ni bil … :)))) … vem kako bije moj srček, kako pa njegov. :))) Se res ne da falit. :)))))))))))))))))))))
Ma ja … sej vem, da je itak nemogoče … sam me je res skor kap. :)) Ker dvojčkov pa res ne bi imela no. :)))))))))))))))))
od katerega tedna naprej pa se sliši srček? jaz sem trenutno 9w4d ampak imam kar nekaj špeha na trebuhu…
razmišljam o tem, da bi si ga nabavila, ampak če ne bom nič slišala me bo po moje tudi panika prijela… 🙂
Tisti drugi srček,ki ga slišiš je isti srček,samo pri zdravniku so meni povedali,da se tako sliši tam kjer je popkovina.Ne biti v skrbeh,ker nista dva,samo eden je.Kadar slišiš bolj glasno bitje (poišči ga)-tisto je srček.Več ko boš noseča prej ga boš našla in bolj glasno se bo slišalo.
Pri AS pa ne vem kdaj se prične slišati srček,jaz sem ga kupila v 13 tednu,ker ga takrat sigurno najdeš.Včasih pa bi se lahko zgodilo,da ga ne bi našla,kar je tudi možno,pa bi se obremenjevala.Zato sem ga kupila takrat ko je že 100% kaj slišati.Ja,otroček pa kar naprej plava sem in tja,sploh ker ima veliko preostora v tem času nosečnosti in to se sliši plavanje otročka.Moj npr.je najbolj aktiven zjutraj in zvečer.
Jst sm kupila to zadevo ko sem bila v 10. tednu in sem srček takoj našla … No … prvi dan ne, ker pač nisem namazala kreme na trebuh in se seveda ni slišalo skor nč. :))) Drugi dan, ko sem pa zadevo uporabila pravilno, sem pa srček takoj dobila. In ga ne morš zgrešit. :)))
Mišika … hvala!!!!!!!!!! Saj se mi je zdelo mal smešno, da bi bila dva. :)))) In skrajno nemogoče. ;))) Sicer se je pa res tisti drugi slišal bolj kot kak odmev, ja. :)))))))))