Najdi forum

Vprašala bi vas, ali lahko angelske karte, ki sem jih jaz dobila v dar, podarim svoji prijateljici. Karte sem dobila od tašče, ko sem obrnila prvo karto, mi je povedala, da še nisem pripravljena in bi jih rada podarila naprej.
V resnici se jih malce bojim, ker imam preveč bujno domišlijo.
Bo kaj narobe, če jih oddam?

Hvala.

Podarjenih reči se ne podarja naprej, to je osnovno pravilo. Vendar je kozmično načelo namena lahko tu precej zagonetno. Lahko bi rekla, da shrani karte in ko pride čas, bodo dosegle svoj namen. Morda pa je namen ravno obraten. Morda je bil namen, da jih podariš nekomu, ki jih potrebuje. Kako se odločiti?

Poskusi prisluhniti sami sebi in kar koli boš naredila, boš naredila prav. Višja sila se sicer včassih poigra z nami, a na koncu vedno storimo tisto, kar je prav. Seveda pa ne bi bilo prav, če bi se zaradi tega sekirala. Prepričana bodi, še enkrat, kar koli boš storila, boš storila po Božanskem načrtu in zato bo prav. Tega vsi čisto ne razumemo. Če pa bi razumeli molitev:

“Vse je popolno
in tudi to je popolno;

Iz popolnega
se rojeva samo popolno;
Če popolnemu odvzamemo
popolnoma vse popolno,
bo ostalo samo
P O P O L N O !”

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Prijateljica redno uporablja angelske karte. Tudi sama imam orakeljske karte, in sicer atlantidske, ki jih je oblikovala Diana Cooper (zdravilka z angeli), in najprej so mi bile samo lepe in privlačne, pa tudi zanimive za branje, ker sem veliko izvedela o mitu o Atlantidi, kar prej nisem vedela.

Po nekaj dneh pa sem si dovolila, da postavim vprašanje in prisluhnem svoji intuiciji. Zdaj vsak dan obrnem vsaj eno karto, včasih pa tudi več, če me kaj muči.

Kolikor jaz vem, se orakeljskih kart ne podarja naprej, ker se jih sme dotikati samo lastnik, in to si ti. Po mojem mnenju so ti bile te karte namenjene in mogoče se moraš prej malo umiriti ali meditirati, da bi dobila pravi odgovor. Bujna domišljija pa menda ni problem 😉 Samo naučiti se moraš, kako interpretirati svoje občutke, in poslušati sebe nikoli ni slaba stvar.

Srečno!:)

Zakaj se podarjenih stvari ne sme podarjati naprej? Se kaj slabega zgodi, če jih podarjaš naprej?

Odgovor o podarjanju podarjenih stvari naješ le dva prispevka višje. Da bi se pa zato kaj slabega lahko zgodilo, pa ni nobene osnove. Preje se zgodi kaj slabega, če se tega bojiš in s tem v bistvu želiš. Stari ljudje so rekli: ” Ne kliči hudiča!” in so s tem mislili, da se otresi slabih in negativnih misli, pa se ti stvari iz teh misli ne bodo dogajale…..

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close