Najdi forum

ANGELI, zvesti spremljevalci naših življenj. . . ki nam pomagajo razkriti najtemnejše kotičke naše duše, ter se z nami veseliti življenj, pa če se tega zavedamo ali ne. OSEBNA ANALIZA, ANALIZA DOLOČENEGA PROBLEMA, SKLADNOSTI S PARNERJEM, . . . S POMOČJO ANGELSKIH KART vam lahko razkrije kaj storiti, da boste srečni v ljubezni, izpolnjeni v parnerskem odnosu, materialno brezskrbi, dobrega zdravja. . . 1500 sit po povzetju!

[email protected]

Delat pejt, ne pa da tu nateguješ ljudi. Sram te bodi!

Joooo, kolk sem sit takih ljudi. Pa a res misliš da so ljudje butasti al ka???

Mrššššš.

Angelske karte zelo dobro poznam, saj jih tudi sama uporabljam. Ni mi všeč
da ljudje kritizirate nekaj, kar ne poznate. Če vam ni všeč, pojdite mimo, kot pri vseh oglasih. Za nekoga je tudi to delo, tudi jaz sem podjetnica, ki se ukvarjam z osebnim in poslovnim svetovanjem (ali vedeževanjem). Lahko potrdim, da so angelske karte, ki jih pravilno uporabljamo, zelo točna povezava z najvišjo resnico, vendar pa najbolj delujejo, če jih izberemo sami, ali v osebnem kontaktu. Cena je zgolj simbolična, če je seveda možno, da je interpretacija zanesljiva.
Dragi bralci, več duhovne topline in strpnosti vsem, ki berete te ponudbe.

Jaz osebno tudi sama sebi napovem stvari s pomočjo kart in radiestezije,
če pa želiš, se mi oglasi na tel.051-411-541, ali 05-7530-288, bova pa vsaj izmenjali izkušnje. Lep pozdrav,

Meni si pa vse mimo usekala, da malce izmenjamo izkušnje.

Ja ti si samostojna podjetnica, ki si služi kruh na račun debilsko-naivnih ljudi. Mrš mamu ti jebem.

Pavle – daj zavezi – da ti odgovorim v tvojem jeziku. Saj tudi ce se ne strinjas s takimi ljudmi, agresijo raje sproscaj drugje. S takimi izjavami se ti ravno lahko vsi smejijo. Cetudi marisko od teh ljudi je prevarant, pa je med njimi tudi nekaj tapravih.

Me prav zanima kaj si ti po poklicu, da takole kritiziras druge. Nejverjetneje si tipicna slovenska moska rit, ki zna samo groziti ko je na varnem, ce bi se pa soocil bi pa jamral po Rugljevi psihologiji o ubogem moskem, ki ga zatirajo zenske itd.

New Report

Close