Najdi forum

Zaenkrat še ne morem pisati o tem kar se mi je zgodilo…prehitro je…preveč sveža je rana,ki zakrvavi ob spominu na pretekle dogodke…
Izgubila sem sineka…njegov bratec je preživel-čeprav je bil na nitki življenja…če bi lahko temu rekla nitka.
Rada bi vas prosila če mi lahko katera izmed vas posodi napravico angelcare,ali pove kje se da dobiti.Zelo bi vam bila hvaležna…
Meri

Vem da se dobi v Toysu v Grazu:)

LP Kajak

Povprašaj na forumu Starši-staršem. Tam so polni informacij. Tudi na iskalniku boš tam kar nekaj našla.

Pa kar napiši kaj preživljaš. Ti bo lažje. Želim ti veliko moči, da boš lahko povezala srečo ob rojstvu enega otroka, z žalostjo, ker ti je drugi umrl. Oboje si dobila v istem paketu.

Iskrene sozalje, res.
Angelcare imajo tudi v Kiki v Celovcu.
Srecno in drzite se!
Nataša

Ali mi zna kdo povedati, kaj je to angelcare in kaj preprečuje oz. zdravi?

Angelcare je poseben monitrocek, ki belezi premikanje v posteljici dojencka.
Pod jogi das blazinico, ki beleži tudi nanećžnejše gibe, ki je povezana z oddajnikom. Če se otrok preneha gibati za vec kot 20 sekund, zadeva prične piskati. Piska seveda ob prenehanju dihanja, pogosto pa tudi, ko pozabiš monitor izključiti, ko vzames otroka iz postelje in seveda čez nekaj sekund, ker je vse mirno, piska kot nor. Ponavadi sredi noči :))

Vsekakor ne preprečuje smrti dojenčka v zibelki, toda – če otrok pregloboko zaspi (kar ta sindrom v bistu pomeni), ga še lahko zbudiš nazaj, ker te piskanje pravočasno opozori, da nekaj ni OK, oz. je čas za umetno dihanje, klicanje reševalcev….
Verjetnost je sicer res majhna, da se bo ravno vam zgodilo kaj takega, ampak moja mulčka sta imale težave z dihanjem in prehodne apneje že ob porodu in sem se doma potem veliko bolje počutila s to napravico. Ampak poznam pa kup mam, ki jim na misel ne pade, da bi si zakomplicirale življenje z dodatnimi elektronskimi napravammi pa je z njihovimi otroci ravno tako vse v najlepšem redu.
Naredite tako, da se boste dobro počutile…
N.

vec o angelcareju:

Kako krivičen je ta svet. Moje sožalje Meri.
Ko bo za teboj, pa nam le zaupaj svojo zgodbo. Verjemi, da ti bomo stane ob strani.
Potolaži se in živi za tvoje majhno bitjece, ki je vendarle ostalo v maminih rokah.

New Report

Close