ANGEL VARUH???
Ojla!
Mene pa zanima če ima kdaj kdo od vas občutek da ga čuva angel varuh?
Ker jest sm bla že večkrat na robu tega da se fejst poškodujem ali celo umrem,pa jo vedno odnesem brez praske.
-Nekoč,kako leto,dve nazaj sem tekla ob morju,bila je megla,pa še tekla sem brezglavo ker je močno deževalo.Nisem videla da se spušča rampa od parkirišča,pa sem jo fasala direkt na vrh glave.Kri je tekla v potokih,bolečine nobene.So vsi okol mene čakal kdaj bom padla v nezavest,meni pa nič-smejala sem se,kri je tekla kolikor je mogla.Potem so mi obvezal glavo in to je to.So me hotl pelat v bolnišnico ali vsaj ambulanto,pa jim nisem dovolila ker me ni nič bolelo,kri pa je tudi kmalu prenehala tečt.Naslednji dan sem imela na vrhu glave samo eno malo pikico,ki sesedaj niti pozna ne več.
-Pred kake pol leta sem z višine fasala polno gajbo piva na glavo (sicer s praznimi flašami),malo je zabolelo,potem pa kot da ne bi bilo nič…
-In kadar se udarim v glavo sploh ne čutim bolečine.(Mi ni čist jasno,ker ponavadi to full boli…)
-Pred enim tednom pa se je zgodilo nekaj nenormalnega.Me je en zbil z avtom ko je šel rikverc in me je vrgl najmanj 3 metre u luft pa na tla.Tip je bil čist trd pa paničen od šoka,jest sm se pa pobrala popolnoma brez praske,brez bolečin.Zadel me je od spredaj (trebuh),pa kot da ne bi blo nč…
Ne vem,mogoče me pa res čuva angel varuh…Je še nekaj takih dogodkov,ki bi me lahko “pohabili” pa sem (zaenkrat) še cela…
Brina
Z nama so. Vedno. Z vsemi nami.
Tudi sama delim enakost spoznanja s teboj in verjamem, da naju čuvajo in vedo, kje in kdaj naju morajo čuvati.
Verjameš v namen življenja?
Je že kdo po tem ko si se ranila in preživela, če temu rečeva naključno, potreboval tvojo pomoč in si mu lahko pomagala samo ti.
Če ne, meni, da se bo to še zgodilo.
Torej – trenutke na tej strani sveta se še niso odvili v celoti in tudi ti se ne daš.
Lepo je, da se ne predaš ;).
Lepo mi živi ob vseh teh ” angelskih ” energijah, ki te ob/varujejo in uživaj
Svoje prelepo življenje.
” res pa je, da se včasih vprašam, kje je ANGEL VARUH, ko umre otrok, v okoliščinah, ki so nadvse tragične – v odraslem svetu”? …
Maja
Jaz pa sem se spomnila tistega:
Gre možakar po cesti in mu nekaj zašepeta na uho:”Stopi korak nazaj!”
Možakar uboga, mimo hušne avto, ki bi ga zbil, z očmi išče prišepetovalca, pa ni nikjer nič, zato vpraša: “Kje si, kdo si?”
“Tvoj angel varuh. Na rami ti sedim!”
Ta dan se zgodba še nekajkrat ponovi. Ko že petič angel pove, da je njegov angel varuh na rami, možak nadaljuje:
“No angelček, skoči na mojo levo dlan. Si tam?”
“Ja, sem na tvoji levi dlani!”
Možakar z desnico lopne po levici, angelček vpraša:
“Zakaj me tepeš?”
“Ker te ni bilo blizu, ko sem se ženil!”
Mi vsi smo kdaj komu angel varuh.
Ej Brina, imaš res dobrega angela varuha, samo glej, da ne bo imel vedno polne roke dela s teboj, malo tudi sama pazi nase :)))))
Ja tudi jaz imam izkušnjo ali dve, ko se je vse srečno končalo in ne morem pripisati samo sebi zasluge, da sem še tu.
Saj poznaš tisto lepo otroško molitvico, jaz jo še vedno vsak dan izrečem.
Srečno in lep pozdrav!
Z motorjem drvim kar gre. Tik pred mano se zgodi nesreča, brezmam kolikor se da… Zaman – treščim v avto pred mano, vrže me čez avto in (ker je bil ovinek) v grmovje ob cesti. Spodaj teče potoček. Z nogo se zataknem za vejo, reče rrssskkk in kost se zlomi. V nezavesti sem.
Ko pridem iz bolnice si grem še enkrat ogledat tisti kraj. Neverjetno! Če se ne bi z nogo zataknila za tisto vejo, bi treščila z glavo v potoček, čelado bi zalila voda in jaz (bila sem v nezavesti!) bi se zadušila.
Zlomljena noga ali življenje?
Moj angel varuh se je odločil za nogo.
Hvala
vsakdo ima svojega angela varuha in vsakdo ima svojega duhovnega vodnika.
jaz vanj verjamem, ker z njim komuniciram in vem, da me ne bo zapustil, dokler tako ne bo usojeno.
tebi še ni bilo usojeno oditi na oni svet, zato ti je pomagal in stal ti bo ob strani vse do zadnjega trenutka.
angeli so najlepša bitja. če se poglobiš vase in v svojo dušo jih spoznaš, in vidiš da so lahko v določenem času na večih mestih. pošiljajo nam različna sporočila kot so (glavoboli, prehladi, ureznine v kuhinji, žalost, veselje, hripavost, …) vendar ker ljudje to ne opazimo, ne vemo, da nam na ta način skušajo nekaj povedati in sporočiti določeno informacijo
odkar sem bila na delavnici z angeli sem spoznala da so čudežna bitja in da brez njih gotovo nas danes tukaj ne bi bilo
priporočam knjigo
pogovori z angeli avtorice pa trenutno ne vem